藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10168|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

達明一派 [複製鏈接]

唔知你o地鍾唔鍾達明o架呢?
細個o個陣﹐其實係鍾意同期o既radius多d﹐不過達明d歌真係好耐聽﹐就算聽返d舊歌都唔覺得過時.

好期待12月o既演唱會!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Radius 商業味玩電子音樂.
Morden talking 香港版.
而達明就藝術味重d.
好唔同.

不過你唔似呢個年代o既人喎.
Radius出"吸煙的女人"果時我讀中二.

果時好少女人吸煙.
世界變o左好多.

個陣好細個﹐讀小學﹐只係識順耳o既歌就叫好聽﹐所以覺得radius好聽d
大個聽返﹐就覺得達明d歌曲詞編都正
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

陳德章係一個有才華的人
無奈搭上周慧敏......
被情感沖昏頭腦,
江郎才盡~~~~
永遠愛著您 :em21: [/code]

"紅顏禍水"
好似"鄭伊健"咁....
JANICE :em11:

[quote:02e08840cc="dick&queenie"]陳德章係一個有才華的人
被情感沖昏頭腦,
江郎才盡~~~~[/quote]

我細個都係好鍾意radius........所以一直都唔鍾意周慧敏...哈哈

[quote:e995363940="Tomato"][quote:e995363940="dick&queenie"]陳德章係一個有才華的人
被情感沖昏頭腦,
江郎才盡~~~~[/quote]

我細個都係好鍾意radius........所以一直都唔鍾意周慧敏...哈哈[/quote]

聽歌姐歌好聽咪得囉.

http://tvcity.tvb.com/jsg/billboard/video/e20040827_video37_5243_b.asx

翡翠劇場  :em11:

[quote:8bb01c3349="bikbark"]http://tvcity.tvb.com/jsg/billboard/video/e20040827_video37_5243_b.asx
翡翠劇場  :em11:[/quote]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
細時睇"達明一派",覺得哥好乸,哥就好cool;
大個之後就覺得哥好型,聽落o的歌詞又有意思,
而且有次係 CWB 見過佢,真人幾靚仔
哥呢幾年見佢攪笑多,依家見到佢檀吉他,
硬係覺得怪怪o地............... :!:

[quote:ed2ff258ce="Billy"]Radius 商業味玩電子音樂.
Radius出"吸煙的女人"果時我讀中二.

果時好少女人吸煙.
世界變o左好多.[/quote]

不斷吐煙;因她一早已習慣  ...
:detective :detective :detective