藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4217|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

有湯飲... [複製鏈接]

[quote:d84a0c4262="R & M"][quote:d84a0c4262="leemoksau"][quote:d84a0c4262="R & M"]要飲湯自己煲啦!好鬼方便架咋!
我自己都係約兩個禮拜先至有時間煲一煲湯咋... :cry:[/quote]
好﹐等我聽日試o下先。不過一個人飲唔哂﹐有冇人做白老鼠﹖[/quote]
我地夠膽搏一搏,我地會食定o的解藥架喇!
我地唔怕妳o既銀針架....[/quote]
煲緊湯﹐係蠍子+狗肉湯(講笑)。
白老鼠R & 白老鼠M係唔係o黎o架﹖(講真)
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

其他鄰居有興趣做白老鼠就PM我啦。

好呀 多謝妳!

不過我(M)要起碼成 22:00 先返到RC啊! :cry:
唔知妳等唔等到我呢?我俾我個電話號碼妳啦!

Tel.: 9998 2468 <--------其他鄰居有時間都可以打o下o架 :em09:
(講笑咋,唔好打呀)

我真正o既電話號碼PM俾妳啦!

22﹕00先至返到﹐你唔驚佢去滾呀﹖

收到。我o地飲住等得唔得啊﹖

嘩.....唔好嚇我啦 :shock:

[quote:decb702856="R & M"]嘩.....唔好嚇我啦 :shock:[/quote]
講o下笑喳﹐唔使驚。
要對自己有信心嘛。

[quote:5905881b54="leemoksau"]收到。食住等得唔得啊﹖[/quote]
更係可以啦
餓親魔女妳之後邊有力氣同我鬥呀!(講笑)

M

[quote:f3058ae50a="leemoksau"]講o下笑喳﹐唔使驚。
要對自己有信心嘛。[/quote]
我都係講o下笑咋 :wink:
我唔講喇,我要告辭啦(無時間),電聯啦! :em02:

[quote:b07150ce51="leemoksau"]22﹕00先至返到﹐你唔驚佢去滾呀﹖[/quote]
喂!我o係RC洗緊衫呀,唔係去滾呀  :evil:
妳o地兩個女人唔好亂講呀 :em16:  :em20: