藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2620|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

完成 2/3 入伙儀式 [複製鏈接]

明天繼續  :shock:

咁型,分開搞?
咁幾時上得去睇呢?
:em19:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:59d8f16474="bikbark"]咁型,分開搞?
咁幾時上得去睇呢?
:em19:[/quote]

等我食哂拜完神d食物先
而家成房都係....-R  :em05:

成日見你屋企有燈仲以為已經入左伙...

[quote:06f8c5bc34="Mr. & Mrs. FireFire"]成日見你屋企有燈仲以為已經入左伙... [/quote]

今晚想搵你地 可惜你地唔係 rc.............  :roll:

[quote:8d0a83b819="Ice"][quote:8d0a83b819="Mr. & Mrs. FireFire"]成日見你屋企有燈仲以為已經入左伙... [/quote]

今晚想搵你地 可惜你地唔係 rc.............  :roll:[/quote]

ice

恭喜你地入伙大吉.      

係 SAGA 屋企入伙大吉 但都好多謝你~

遲 D 就可以向你借 d 正正 cd 聽 lu  

[quote:a37a82ff43="Mr. & Mrs. FireFire"]成日見你屋企有燈仲以為已經入左伙... [/quote]

儀式上係要搞搞佢
但未拜神切燒豬前 其實成日都有係度過夜  

Saga

己時去你家參觀吓呢?

[quote:1e83d1b650="kyu"]Saga

己時去你家參觀吓呢?[/quote]

其實今晚都得  

基本上間屋改動好少 又係用恆倡傢俬 所以唔會似你地o個d咁有 style.
裝修同佈置都係靠 ice 同我家人揀 我基本上唔係好理 辛苦哂你喇 ice  :em21:  

窗簾同電視都係未有 只係靠個好舊款借返來既 notebook 過活  :em06:
(人窮志短 無辦法啊 ~~~~ )

今朝七點十出門口 八點八返到公司 (CWB)