藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 52420|回復: 239
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

你地去左邊度影婚紗相???
你地間房會唔會掛油畫???

我諗我會掛油畫 但係間房冇乜牆 大部份0既位都係窗
但覺得掛係廳又怪怪地
請問大家會唔會用酒店送的package?
酒店送左羅浮宮cupon我
我都唔知去唔去好 怕比人屈到萬幾至落樓...... :roll:

我向HK有影,係CUPON
台灣就專登去。
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21:

[quote:85782923ea="carry&chris"]我向HK有影,係CUPON
台灣就專登去。[/quote]

咁有冇買到相?

[quote:495dac9bfe="女"][quote:495dac9bfe="carry&chris"]我向HK有影,係CUPON

咁有冇買到相?[/quote]

out of coupon ....we use $2000 choose more photo and 做埋相簿仔

我有比錢去影 第一次去現代xx好開心!!
第二次用coupon影新x地 d人會不斷游說你 又話比優惠你......其實計埋計埋好貴...所以用coupon真係要好堅決唔加野.....我揀相0個日 比個sales "tum"左好耐 由大相簿講到細相簿....但係我老公一直面黑 乜都話唔要 無用......最後都都比5xx買左幾張走 所以都係小心d!!

記得最好唔好upgrade個coupon package!!!

[quote:871a6948df="carry&chris"]我向HK有影,係CUPON

台灣間叫咩名 :?: 我都有興趣
Everything will be OK tomorrow

Hi Carry

你去台灣影的相quality如何?
成個package用左幾多$$$?
有朋友去左台灣影 但用左16000

不如考慮返珠海啦!

個Package $2000唔洗
包衫 + 外景
仲唔洗被屈加錢揀相!!

[quote:76cedc6833="ye"][quote:76cedc6833="carry&chris"]我向HK有影,係CUPON

台灣間叫咩名 :?: 我都有興趣[/quote]

個名叫:風荷時尚
when I plan goto taiwan .... I goto this website find find which one is good
http://www.verywed.com

我用左around 9K