藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4348|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

大家會俾$150-入會費嗎 [複製鏈接]

各人想法都不同,不如大家作個投票吧!!!
:em02:

I am sorry !  我投了"不會"囉!
不是一次過比$150
而係每月付$150
寸d講句 唔係我"比唔起"
而係唔值得比
我的底線係$150一年or逐樣玩逐樣計....
原居民2004~2013

no "ball ball pool" for my daughter wont pay $150 :em20:

$100-for a year is appropriate.
Management fee included? :em18:

其實我哋都係同大部份rc友一樣投"不會"
因為.....百五蚊…包d乜.....係未知數 ~~!
指係開始時不想影響大家投票的意向,所以不作什麼評論
R昨日已打去管理處問個夠竟,聽後我倆更加..........
[心裡心裡心裡有個迷 :?: 難解…難計(d錢)]...sorry太投入 :!:

管理處回應如下︰
各項目設施收費--------------------------------未知
交form日期&期限-------------------------------未知
如何繳交費用,自動轉帳定直接到管理處交----------未知
開幕日期&時間---------------------------------未知
如何取消會籍----------------------------------未知,又或者唔交錢就得啦呱
開幕前一個月會否通知---------------------------會,到時才交form都趕得切

係管理處蒙查查呀,定係佢哋特燈唔講,又或者............佢鐘意'容祖兒' 8)
ps:以上'管理處回應'可能我有記漏,如果記番起會再通知大家

因為屋企有小朋友買rc因為當初講到個會所好得都想小朋友玩吓附近又無公園但$150又好似不值究竟join唔join好? :?:

萬事有商量
佢地交盆數出來睇睇先

[quote:f73cc5003a="dc"]因為屋企有小朋友買rc因為當初講到個會所好得都想小朋友玩吓附近又無公園但$150又好似不值究竟join唔join好? :?:[/quote]

的而且確小朋友最好有足夠伸展空間俾佢成長
但要每月俾$150-又或者另外再收取費用
就真係百上加斤 :?

[quote:186834f015="unicorn"]萬事有商量
佢地交盆數出來睇睇先[/quote]

我都希望"有商量",旨怕係"商家"自己"有商量"
佢哋透明度極底,memo又寫得非常保留,佢哋有好多位走
旨怕join左之後會俾佢噤住黎搶 :em18:

百分百支持架...
唔好話百五蚊一個月丫....
千五蚊一個月,都制呀.....
李老闆!!!!我一向都咁支持你架....... :em11:
藍澄灣起得咁正斗,簡直係建築界的奇芭,用料又正,零執漏!!!
管理又完善,地方又整潔。 :em07:  :em03:
百五蚊一個月,平到你唔信。全宇宙最平,最正的住宅會所登場
李老闆你話
講明呀....我預左入去會所,有成班靚女著好小布排哂響門口,夾道歡迎。 :em04:
跟住偎你食提子,請埋食木瓜。要帝王式的享受~~~ :mrgreen:
記得呀...要請班森巴熱女,響泳池邊打排球添呀~~~~
李老闆...真係唔話得 :em17:
永遠愛著您 :em21: [/code]