藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3458|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

TV接收問題 [複製鏈接]

我地屋企個tv接收好有問題無線勉強可以接受但明珠及亞視英文台有嚴重雪花今晚明珠台的畫面更不停跳動請問大家有無咁既問題呢?感謝.

which block you live and what tv you use??

Re: TV接收問題

[quote:ee0ac7ba98="coco110"]我地屋企個tv接收好有問題無線勉強可以接受但明珠及亞視英文台有嚴重雪花今晚明珠台的畫面更不停跳動請問大家有無咁既問題呢?感謝.[/quote]

沒有問題 有空可以落我度(2座F)看看...

2/C 無咩問題
無記/亞記/明珠&國際都收得好清

[quote:12846a56fe="singsing"]which block you live and what tv you use??[/quote]

我地都係二座F用緊PIONEER 43" PLASMA如果你地係無問題我地就真係好擔心因為我地裝修移左TV位好大可能真係個師傅整得唔好.. 依家唔知點算.. 唉...

[quote:4401e95db2="matthewlee"][quote:4401e95db2="coco110"]我地屋企個tv接收好有問題無線勉強可以接受但明珠及亞視英文台有嚴重雪花今晚明珠台的畫面更不停跳動請問大家有無咁既問題呢?感謝.[/quote]

沒有問題 有空可以落我度(2座F)看看...[/quote]

MATTHEW真係麻煩晒你~

我有鬼影ar 點解決好??
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:11ceae078a="diedsee"]我有鬼影ar 點解決好??[/quote]

我地都唔知點算因為我地移過位唔知係師傅有問題定係本身接收既問題好煩惱.. :em06:  :em06:

[quote:ba7b3e06a3="coco110"][quote:ba7b3e06a3="matthewlee"][quote:ba7b3e06a3="coco110"]我地屋企個tv接收好有問題無線勉強可以接受但明珠及亞視英文台有嚴重雪花今晚明珠台的畫面更不停跳動請問大家有無咁既問題呢?感謝.[/quote]

沒有問題 有空可以落我度(2座F)看看...[/quote]

MATTHEW真係麻煩晒你~[/quote]

歡迎..不過要晚上九時後

[quote:fe9819f8a1="matthewlee"][quote:fe9819f8a1="coco110"][quote:fe9819f8a1="matthewlee"][quote:fe9819f8a1="coco110"]我地屋企個tv接收好有問題無線勉強可以接受但明珠及亞視英文台有嚴重雪花今晚明珠台的畫面更不停跳動請問大家有無咁既問題呢?感謝.[/quote]

MATTHEW真係麻煩晒你~[/quote]

歡迎..不過要晚上九時後[/quote]

我都係住二座....可以來參觀一下嗎....多謝...
另.....coco110,好肯定師傅移位出現問題,快D叫佢來整整。
永遠愛著您 :em21: [/code]