藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3575|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

葵青區議會討論藍澄灣 [複製鏈接]

係9月16日 葵青區議會開會討論藍澄灣. 大家不能在會上發言 不過可能有傳媒在場 如果你想學李太 可以到場列席. :mrgreen:

地點: 葵涌興芳路166-174號葵興政府合署10樓(鄰近葵芳地鐵).
時間: 9月16日下午4:30.
人數: 政府各部門代表 區議員.

議題:
1. 8號公路.
2. 管理及維修工程.
3. 中央鮮風系統.
4. 交通.
5. 保安.

according to the rules and regulation
入場can we 拉banner
門口靜坐
扮晒居民代表交請願信 <- 我地改個咩居民關注小組既名
etc

係既bin個coordinate?
bin個參加?

我地右會唔會FAX定D居民議建比傳媒

大家WORDING小心
只可以講我地FRESH AIR SYSTEM好焗
NUMBER 8 幹線好近之類

唔好話MUD公司壞話
唔係好大煲

我要返工
不過可以簽請願信

大家不須要擔心政府 因為區議會上有很多委任議員幫班官 大家每年交稅給他們 他們自然會講好話.   

會上一定有正反意見 請各位放心.

可唔可以講講如果話MUD公司壞話. 會有幾大煲. 會唔會封屋或噴油?

明天開會了 我打算出席做觀眾以示支持.

時開改為下午 4:30. 請注意.

Rambler Villager
Sorry! I can't go I need to work. Would you please update the details for us after this meeting ??? Thanks !!! :em14:  :em14:

反對88F, fight for shuttle

[quote:ad2aea9e34="Rambler Villager"]明天開會了 我打算出席做觀眾以示支持.

時開改為下午 4:30. 請注意.[/quote]

係咪open for public架? 我咁岩呢日請左假 都想去聽聽... :?
2座A - original \"M&J\"

[quote:78e2e662be="Maggie&Johny"][quote:78e2e662be="Rambler Villager"]明天開會了 我打算出席做觀眾以示支持.

時開改為下午 4:30. 請注意.[/quote]

係咪open for public架? 我咁岩呢日請左假 都想去聽聽... :?[/quote]

see u there. we meet 4:15 in lift LOBBY
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

請唔到假....
===