藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12617|回復: 51
打印 上一主題 下一主題

有無人已經收齊恆昌傢俬 [複製鏈接]

請問有邊位朋友已經成功收齊晒恆昌所有o既傢俬!! 除左間房柜 有無其他傢俬相可以post出來cc 到現時為止我只收到餐台鞋柜(送左貨來重未裝好) 唔知幾時先齊!!----60日內 :?:

天啊! 我d傢私都未齊 星期六要收回鎖匙了 下星期結婚入伙喇!
有無人幫到我?
Michael Chan無口齒
話月尾比我
我訂的傢私很簡單
又不是間格櫃又不是嵌牆櫃
結果又得個吉
我真係好難過
好想殺左恆昌
同歸於盡
原居民2004~2013

Re: 有無人已經收齊恆昌傢俬

[quote:1157430fce="Eddy Lam"]請問有邊位朋友已經成功收齊晒恆昌所有o既傢俬!! 除左間房柜 有無其他傢俬相可以post出來cc 到現時為止我只收到餐台鞋柜(送左貨來重未裝好) 唔知幾時先齊!!----60日內 :?:[/quote]many furnitures in L2 may include yours try ask them to check i have already installed the 間房柜
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:06b285da90="vivian"]天啊! 我d傢私都未齊 星期六要收回鎖匙了 下星期結婚入伙喇!
有無人幫到我?
Michael Chan無口齒
話月尾比我
我訂的傢私很簡單
又不是間格櫃又不是嵌牆櫃
結果又得個吉
我真係好難過
好想殺左恆昌
同歸於盡[/quote]maybe not enough manpower to deliver the furnitures as so many many furnitures in L2 waiting for delivery

我已經收齊 不過無影相 :|  !!

Vivian 你叫你男朋友落去勁鬧佢啦 無口齒咁衰!!
我發現佢地真係好鍾意恰女仔 所以叫你未來老公勁惡鬧佢
下次記得帶埋DV DC 錄音機...........錄低佢地講ge野 睇0下佢地點講大話!!

我都收齊啦,只是間牆櫃轉板有問題需要更換。
其實2樓真是好多傢俬。之前我試過去床褥位望o吓,點知好彩比我發現自己張床褥,同佢o地講都會即刻叫人搬比你,我看都是唔夠人手做o野。後來想再用同樣方法看吓自己張梳化,唔work太多貨啦。都是用番原有方法"打電話吹佢",結果5日送到,佢o地交代o既交貨已經準確o左好多。
返來o羅~~ 返來o羅~~ :mrgreen:

其實真係改善左架喇 如果趕  吹多d 佢地啦

[quote:c847541bf1="H&H"]其實真係改善左架喇 如果趕  吹多d 佢地啦[/quote]

我唔係成日入rc 恆昌個電話又成日唔通 都唔知點算...

[quote:3db850823c="Eddy Lam"][quote:3db850823c="H&H"]其實真係改善左架喇 如果趕  吹多d 佢地啦[/quote]

我唔係成日入rc 恆昌個電話又成日唔通 都唔知點算...[/quote]

因為佢地經常"long"起電話......

12 April gave the key to them....
up to now over 100 days also not finished... 8)