藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5864|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

五座之最! [複製鏈接]

保安叔叔話五座個lobby係最大o既 ......所以亦係最熱o既 :?
G :em21: P

個air cond. 唔得呀化

你地隔離個商場入口大堂 的冷氣最正最大. Panasonic 分體式同大堂Daikin唔一樣.  :!:

究竟幾時至捨得整好個冷氣?  係咪要寫投訴信至會郁...座座都係咁樣。 :em10: 快手d 執啦,最好"焗" 佢GM 落黎坐翻一粒鐘,瘦下身 :em12:

[quote:6e8b4053b2="FD"]究竟幾時至捨得整好個冷氣?  係咪要寫投訴信至會郁...座座都係咁樣。 :em10: 快手d 執啦,最好"焗" 佢GM 落黎坐翻一粒鐘,瘦下身 :em12:[/quote]

的管理員話冷氣系統未正式交樓. 吹呀.

個管理員話發展商現階段冇打算整個大堂冷氣 要有業主投訴管理處 佢地先至會跟進.  即係唔鬧佢佢就唔會攪 ! :em13:
Simpsons

[quote:552c22cd9e="Simpsons"]個管理員話發展商現階段冇打算整個大堂冷氣 要有業主投訴管理處 佢地先至會跟進.  即係唔鬧佢佢就唔會攪 ! :em13:[/quote]

難道向管理員投訴唔算係投訴???  :?:  唔通佢地只係坐度批橙皮? :twisted:  (今天見到的) 還是我地要約齊去管理處排隊投訴?
:em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

不如搵日約埋一齊去嘈佢 愈多人愈好!!!
Rambler Crest Soccer Club

支持. 幾時通知聲 .

可否 draft 封信 請五座個 Secure keep 住一至兩星期 收集簽名後交管理處 ...
Simpsons