藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2450|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

$$ [複製鏈接]

各位. 有冇諗過自己用$$去解決執漏
問題 我自己正考慮當中除了玻璃窗
冉外 唔再等P .Y 幫我整
:twisted:  :twisted: 而地磚就要求一些新 自己搵人搞
因為他們的手工  :em18:
整完=冇整 :em16:  :em16:  :em16:

有樣o野我到而家都唔知.... 佢地永無止境咁拖.... 係唔係可以叫佢賠償呢...
我而家入o左伙都仲未執漏完.......
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:19fe30f8f2="dracula"]有樣o野我到而家都唔知.... 佢地永無止境咁拖.... 係唔係可以叫佢賠償呢...
我而家入o左伙都仲未執漏完.......[/quote]

我老爸話佢地想我心急
冇耐性就閃走唔駛搞番........
:em16:  :em16:  :em16:  :em16:  :em16:
:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

我前日去收樓處..... 有個女人好勞氣...一個一個 point 咁叫佢地回答幾時可以處理.....
見過鬼就唔怕黑啦~

因為我31/5才夠4星期我會下個月才找佢地...... :em20:
但我諗D ANSWER 都係一 :em05:

我只係同佢講...."我交表到而家 5星期 我無追你地...但係 d defect 仲未執完 你比個時間我...幾時地執 & 幾時執好....係咁多...唔該"
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:c88d38b1da="dracula"]我只係同佢講...."我交表到而家 5星期 我無追你地...但係 d defect 仲未執完 你比個時間我...幾時地執 & 幾時執好....係咁多...唔該"[/quote]

佢守諾言嗎? :em05:

約了星期五 10:00am..... 不過而家住o緊....要執都好唔方便
見過鬼就唔怕黑啦~

GOODLUCK :em11:

唔駛理寶華有咩唔掂就同管理處講(嘈)追到佢瘦為止!