藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3270|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

蛇仔路?????穿梭巴士??? [複製鏈接]

1. 我想問問有無人知條蛇仔路幾時會有上蓋,快D啦!就快打風啦!
2. 22/05/2004 我 在管理處經過,有位業主問管理處d職員,他們話"和黄"將不會開設穿梭巴士,所以今天我已經致電青衣區議員,還有太陽日報投訴組,希望大家合作,可致電青衣區議員和比多D料給各報張,攪大佢?
3. 最好盡快組織業主會。

------比壓力和記黄埔!!!!!

Re: 蛇仔路?????穿梭巴士???

[quote:f915cdd5ea="SAMSON"]1. 我想問問有無人知條蛇仔路幾時會有上蓋,快D啦!就快打風啦!
2. 22/05/2004 我 在管理處經過,有位業主問管理處d職員,他們話"和黄"將不會開設穿梭巴士,所以今天我已經致電青衣區議員,還有太陽日報投訴組,希望大家合作,可致電青衣區議員和比多D料給各報張,攪大佢?

------比壓力和記黄埔!!!!![/quote]

因為 RC 管理費 budget 已經好緊 (而家仲要加埋 broadband 入滾你費)
所以呢 如果唔係我地夾錢 應該無得起上蓋 ...
同埋 兩三年後有可能 ... 要加滾你費

唔你下嘛
人地 d 私人屋苑 (e.g. 盈翠) 有咁多club hse & 其他 facilities
都只係 $1.1-1.2左右管理費
而且多年黎只有減無加
我們而家又無shuttle club hse 又要交月費 都要 $1.3
就算有寬頻都唔會多好多 $
仲話遲 d 會加價一有無搞錯

Re: 蛇仔路?????穿梭巴士???

[quote:8656c449a4="SAMSON"]1. 我想問問有無人知條蛇仔路幾時會有上蓋,快D啦!就快打風啦!

------比壓力和記黄埔!!!!![/quote]

你打左比邊個區議員?
有無電話?

有冇電話號碼我都去投訢先

To Alvin

我打比李志強,但佢pass咗比第二個follow tel : 24360616

[quote:3890772b22="SAMSON"]To Alvin

我打比李志強,但佢pass咗比第二個follow tel : 24360616[/quote]

ok . 我會打去支持

[quote:9669c915f1="SAMSON"]To Alvin

我打比李志強,但佢pass咗比第二個follow tel : 24360616[/quote]

thx 我們明天就打去 complain :em13:

太陽日報!!

明天我會傳真D料給太陽日報!! :em13:  :em13:

其實加上蓋都無乜用呀。如果打起風嚟都係要打傘的了。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================