藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7530|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

業主委員會 [複製鏈接]

如果我們團結一至 establish 業主委員會 我們一定可以 FIGHT 到 many things...
I\'m T2C...

agree
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

Sure Sure Sure Win  

首先業主委員會,跟住業主立案法團 :em12:
爭取應有權益  :!:

Re: 業主委員會

[quote:c7d66c5d15="Wilkins"]如果我們團結一至 establish 業主委員會 我們一定可以 FIGHT 到 many things... [/quote]

OF COURSE! WE MUST SURE WIN LA.... :em11:

仲有我地好多都好後生 好識爭取自己的權利...同埋我地識睇'雞腸'....大業主恰唔到我地既...起碼一定好過我亞媽個個年代.............^^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:695c63f2e1="Agnes&Henry"]仲有我地好多都好後生 好識爭取自己的權利...同埋我地識睇'雞腸'....大業主恰唔到我地既...起碼一定好過我亞媽個個年代.............^^[/quote]

讚成!!! 一於為未來藍澄灣既利益fight到底!!!! :mrgreen:
2座A - original \"M&J\"

[quote:d2fe1429df="Maggie&Johny"]
讚成!!! 一於為未來藍澄灣既利益fight到底!!!! :mrgreen:[/quote]

未入伙 我地已經係咁  discuss D 問題 ..
而且呢度一定會越 gather 越多人!  :mrgreen:

[quote:b7498665fb="Agnes&Henry"]仲有我地好多都好後生 好識爭取自己的權利...同埋我地識睇'雞腸'....大業主恰唔到我地既...起碼一定好過我亞媽個個年代.............^^[/quote]

............   點解我 26歲都已經覺得自己好老.......... :em06:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:e6ef2fb181="dracula"]

............   點解我 26歲都已經覺得自己好老.......... :em06:[/quote]

我都覺自己好老 ....  :cry: