藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 32523|回復: 104
打印 上一主題 下一主題

新屋裝修中....+ 完成相 @ #99 [複製鏈接]

你地好呀...我間裝修緊啦
不過應該要9月中先完工.....
攪下攪下要9月尾先搬得入黎啦.... :nowords:
俾d相大家睇下先啦 h:

我都在度裝修緊, 我都是 E 室不過唔是你個座同埋沒你咁高. 你個單位望出去好"正"呀  :yeah:

Re: 新屋裝修中....+ 藍澄灣亂影.....

[quote="濠仔"]你地好呀...我間裝修緊啦

[quote]

既然你大裝,suggest你改埋個大聽冷氣位,聽c fu講,大聽冷氣機應放細房出口頂!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

真係大做~~~
但洗手間好似冇乜大改動~~

[quote:c956da0dea="海翹"]我都在度裝修緊, 我都是 E 室不過唔是你個座同埋沒你咁高. 你個單位望出去好"正"呀  :yeah:[/quote]

你仲有幾耐裝呀...
我起碼要9月中呀 :em20:

Re: 新屋裝修中....+ 藍澄灣亂影.....

[quote="grassman"][quote="濠仔"]你地好呀...我間裝修緊啦
既然你大裝,suggest你改埋個大聽冷氣位,聽c fu講,大聽冷氣機應放細房出口頂!

太遲啦... :em06:
今日上去睇連燈糟都釘左上去啦...
你呢個suggest真係唔錯呀...
放係細房出口頂d 冷氣應該會平均好多 :nowords:

[quote:01dc773f66="Mr. & Mrs. FireFire"]真係大做~~~
但洗手間好似冇乜大改動~~[/quote]

係呀....洗手間我只係換左企缸.......同埋會換埋個洗面盆...

不過覺得個櫃d 顏色同個廁所唔太match.....so 我叫左c fu 同我換過表面d膠板佢.....一黎可以換過個look佢....2黎又可以洗小d.... :zdevil:

係咪有個入牆櫃?望落手工同色水都幾靚喎
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

[quote:7c619a10cb="kingi"]係咪有個入牆櫃?望落手工同色水都幾靚喎[/quote]

係呀...個櫃上手留低既.....又fit位顏色又唔錯wo....抹一抹佢又可以用得番啦

最緊要又save 番一筆啦 :em19:

樓主你係咪第5座. 因為我單位望過去5座40幾樓以上有個單位裝修緊....hehe.....