藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1986|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

有冇人知可以點fix? [複製鏈接]

我部電腦 d中文變晒做 "口口口口" 我可能點 fix???? :em18:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

Re: 有冇人知可以點fix?

[quote:906cf69ee2="diedsee"]我部電腦 d中文變晒做 "口口口口" 我可能點 fix???? :em18:[/quote]
方法就係打電話比我,之後攞部電腦去二座大堂,等我落黎攞,過一至兩日攞番就得喇! :

[quote:2e9c26345e="Jeffrey & Shirley"][quote:2e9c26345e="diedsee"]我部電腦 d中文變晒做 "口口口口" 我可能點 fix???? :em18:[/quote]
方法就係打電話比我,之後攞部電腦去二座大堂,等我落黎攞,過一至兩日攞番就得喇! :[/quote]
多謝你呀~ :em14:  我頭先搵到個 software 嚮估估下的情況之下暫時救左部腦 (起碼有返中文睇先 希望真係解決左個問題.....) 再有問題先 call 你啦 (頭先我唔見你 online 唔好意思打攪你 ops: )
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:1e89f85212="diedsee"]
多謝你呀~ :em14:  我頭先搵到個 software 嚮估估下的情況之下暫時救左部腦 (起碼有返中文睇先 希望真係解決左個問題.....) 再有問題先 call 你啦 (頭先我唔見你 online 唔好意思打攪你 ops: )[/quote]
除你喜歡!有需要就出聲啦!

[quote:4971bb8902="Jeffrey & Shirley"][quote:4971bb8902="diedsee"]我部電腦 d中文變晒做 "口口口口" 我可能點 fix???? :em18:[/quote]
方法就係打電話比我,之後攞部電腦去二座大堂,等我落黎攞,過一至兩日攞番就得喇! :[/quote]

果然係好方法!