藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5619|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

數碼廣播消息 - 有線用戶相關 [複製鏈接]

尋晚因為要幫人(非本屋苑)跟進曾經安裝過有線電視既用戶,而現今仍未睇到高清廣播既用戶。

有線電視客戶服務員表示需要樓宇/屋苑管理公司出信 Fax 去有線電視留管理處聯絡人及聯絡電話,通知個屋苑已經完成高清廣播工程,有線電視先會搵人黎大廈天線安裝有關設備。

如果大家有安裝過/用緊有線電視既就馬上通知一下我地既管理處,做番 D 野喇!

我所知係咁多,睇下幫吾幫到大家。

早兩日打左去管理處問 佢話會覆我...但等到而家都冇回覆... :evil:
Rambler Crest Soccer Club

早兩日打左去管理處問 佢話會覆我...但等到而家都冇回覆... :evil:

你好斟!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我3月尾搬來仲裝左有線前晚買左隻8仔返屋企搏一搏終於成功收到不過今朝再試只有3個台又話6-Jun正式開台0既!!!
RC今次算係快手喇...
有有線0既用戶可以放心喇!!!

[quote:ea3fcb0e89="c&e"]我3月尾搬來仲裝左有線前晚買左隻8仔返屋企搏一搏終於成功收到不過今朝再試只有3個台又話6-Jun正式開台0既!!!
有有線0既用戶可以放心喇!!![/quote]

Yeah!!! 等我聽日去睇下d機頂盒先.

我打去管業處扮問如果裝左有線睇唔睇到高清台0個小姐自已都唔知答D答案係0麥答完好似無答過咁後來我話佢知我睇得佢就認叻話"係呀而家開台只收到兩個台乍"知後我話收到三個呀佢又答反我"係呀而家開台只收到兩個台乍"九唔答八唯有收線... :em03:

[quote:f15396b75f="c&e"]我打去管業處扮問如果裝左有線睇唔睇到高清台0個小姐自已都唔知答D答案係0麥答完好似無答過咁後來我話佢知我睇得佢就認叻話"係呀而家開台只收到兩個台乍"知後我話收到三個呀佢又答反我"係呀而家開台只收到兩個台乍"九唔答八唯有收線... :em03:[/quote]

自已做管理連自已管理0既屋苑個進度去到邊都沒清楚(死未)管理層溝通有問題要申請減管理費先得...哈哈哈

[quote:388fb5c69c="Eddy Lam"][quote:388fb5c69c="c&e"]我3月尾搬來仲裝左有線前晚買左隻8仔返屋企搏一搏終於成功收到不過今朝再試只有3個台又話6-Jun正式開台0既!!!
有有線0既用戶可以放心喇!!![/quote]

Yeah!!! 等我聽日去睇下d機頂盒先.[/quote]

問問買兩部有冇折,一齊買啦! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!