藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: vivian
打印 上一主題 下一主題

女仕們...你鍾意你另一半什麼裝束呢? [複製鏈接]

我就有件粉紅色恤衫.
當然唔係我買架啦..... :nowords:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:d4b8129db2="Billy"]我就有件粉紅色恤衫.
當然唔係我買架啦..... :nowords:[/quote]

哈哈...無乜男士會自己走去買件紛紅色裇衫.... :
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我會!淺粉紅都OK既!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:395cef782c="grassman"]老婆買比我既![/quote]

件衫會唔會係你老婆買o黎自己著,而你誤會o左以為佢買俾你,你老婆又唔好意思出聲要番...... :nowords:
G :em21: P

[quote:1539c7a625="dick&queenie"][quote:1539c7a625="gp"]我選擇西裝 佢咁著先夠pro :

因為我老頂著便服時 不論去到車房 五金舖及電氣舖 d人都會叫佢做"師傅" :dead:  佢有次試過買完光管返rc 時 樓下個實q要佢登記到邊個單位裝修 :nowords:[/quote]

我笑到爭啲收唔到聲...因為你講得真係好攪笑呀

q. :

(sorry 唔好見怪)[/quote]

唔緊要,因為當日佢好勞氣咁講番件事時,我o既反應同你一樣 :mrgreen:

所以而家我會擇日子去街.如果去買衫,睇車呀,我會簡平日放工.如果去鴨寮街就一定要六,日著便服去扮行家,佢地開價都會平d :mrgreen:
G :em21: P

我覺得唔係個個男人著粉紅色都好睇, 鬼佬比較接受

[quote:90685be969="gp"][quote:90685be969="grassman"]老婆買比我既![/quote]

件衫會唔會係你老婆買o黎自己著,而你誤會o左以為佢買俾你,你老婆又唔好意思出聲要番...... :nowords:[/quote]

:sweat:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

結論係 : 男人好少主動買粉紅色的恤衫
但男人又不是完全抗拒穿
我覺得~ 男人穿上粉紅色恤衫有另一種appeal  :em12:
大家點睇?
原居民2004~2013

我覺得男仔著粉紅色衫好有型.

但我男朋友都係唔會買既... 我話買比佢 佢又話唔好.
都唔知點解.
===

Grassman 我地下次做波衫不如買粉紅色la!!!
Rambler Crest Soccer Club