藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3335|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

三世書 [複製鏈接]

儘管前塵是何人,只盼今能握自生,他朝從何去則觀乎當下了。
>>
>>看看你前世是甚麼人!

http://www.y28predictions.com/program/template/fortune/past.php?lang
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

乜妳地咁多同門師姐妹~ :em04:

原來我前世同羅拔一樣,都係做廟祝 :em12: ,而且形容大家o既內容有8成相似添呀~   
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
:em09:

[quote:bd7dc69d36="Jeffrey & Shirley"]我想造下世! :em04:  :[/quote]

你依家去變性都唔錯!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

物咁多前世同後世都一樣咖!   :shock:  :em05: :!: :dead:  :em18:  :sweat:  :nowords:

我想造下世! :em04:  :
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:00f1ae5d0e="Eddy Lam"][quote:00f1ae5d0e="R & M"]喂 Eddy 呀!可唔可以介紹 o下你個仔仔啞?等第時見倒佢都識得叫佢個名嗯 :mrgreen:[/quote]

我個仔叫俊軒 3歲半 1米高... 其實你唔識叫佢唔緊要 最緊要係你見到佢o既
時候識俾糖呀 雪糕佢食 俾錢佢都唔駒ga... h:[/quote]

咁佢食唔食板糖同咖? :em12:

[quote:02c31f4476="R & M"]喂 Eddy 呀!可唔可以介紹 o下你個仔仔啞?等第時見倒佢都識得叫佢個名嗯 :mrgreen:[/quote]

我個仔叫俊軒 3歲半 1米高... 其實你唔識叫佢唔緊要 最緊要係你見到佢o既
時候識俾糖呀 雪糕佢食 俾錢佢都唔駒ga... h:
Rambler Crest Soccer Club

喂 Eddy 呀!可唔可以介紹 o下你個仔仔啞?等第時見倒佢都識得叫佢個名嗯 :mrgreen:

[quote:be940627e6="R & M"]o個陣 "才查" 穿梭機會唔會等於而家 "才查" 巴士咖? :em17:  :em17:  :em17:[/quote]

係喎 有可能喎...

[quote:be940627e6="R & M"][quote:be940627e6="Eddy Lam"]善男Eddy Lam 甲寅生人,心懷大志,愛錫雙親,文武全才,他日可亨榮華。

[/quote]

你暴露 o左你既年齡啦! :[/quote]

男人老狗 唔緊要啦 其實我個個人資料度都show左我o既年齡... :wink:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:4e04092690="Eddy Lam"]善男Eddy Lam 甲寅生人,心懷大志,愛錫雙親,文武全才,他日可亨榮華。

[/quote]

你暴露 o左你既年齡啦! :