藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9843|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

好煩呀....個洗衣機 [複製鏈接]

又唔郁喇.....
已經make sure左度門閂實左 盞燈又著左.....0禁左幾次都唔得 好煩呀 人都顛呀.......

[quote:ee233b7106="Tomato"]尋晚搞左好耐都唔得 終於我隻佬用左d 膠紙包住個門鈎 等佢閂實d 終於得左....
:sweat: 真係估唔到 用我百幾磅ge肉體迫埋去都閂唔實 竟然一塊少少膠紙就搞掂左.....[/quote]

原來"暴力"真係未必可以解決問題架 :

[quote:e00830b54b="gp"]我部洗衣機有一陣"up"味 有無人知點樣可以除去陣味 :?:[/quote]洗完衫後有無打開個洗衣機門同洗衣粉格等佢透透氣?(透氣3個鐘以上)
:em09:

尋晚搞左好耐都唔得 終於我隻佬用左d 膠紙包住個門鈎 等佢閂實d 終於得左....
:sweat: 真係估唔到 用我百幾磅ge肉體迫埋去都閂唔實 竟然一塊少少膠紙就搞掂左.....

[quote:48a0b0a5b6="milk"][quote:48a0b0a5b6="Tomato"]呢排個柔順劑格好似落唔到柔順劑tim....
真係好煩........[/quote]我會溝少少水落柔順劑度先再倒入去柔順劑格 :mrgreen:[/quote]

個豐澤維修師傅都教我要加少少水落柔順劑度先倒入柔順劑格 否則會塞.

我部洗衣機有一陣"up"味 有無人知點樣可以除去陣味 :?:
G :em21: P

[quote:f48f447420="Tomato"]部機又發顛喇 唔肯郁呀....我就快躁狂 :evil:
你地部機係咪咁0架?[/quote]

托賴重未有事喎...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

部機又發顛喇 唔肯郁呀....我就快躁狂 :evil:
你地部機係咪咁0架?

[quote:a6878f6ce6="維也納"]終於換左個震過個喇叭既洗衣機[/quote]

乜牌子呢?個位係咪可fit晒?

終於換左個震過個喇叭既洗衣機

[quote:4ad1b0ac40="Tomato"]我已經好大力拍度門 用埋我個肉體迫埋去諗住壓實d度門
......爭d想拎個鎚仔"dum"0下佢....
終於0個日我都試左N咁多次先肯郁......

呢排個柔順劑格好似落唔到柔順劑tim....
真係好煩........[/quote]

你看menu有教你點拆個格架不果要暴力個隻喎!!!!!!!!!!!!
如唔得找我幫你喇因我都研究左好耐先識拆