藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 15428|回復: 61
打印 上一主題 下一主題

不如講下以前的好睇電視劇集 [複製鏈接]

首推韋家輝在無線時的一系列電視,最正是大時代的狂野 :evil: ,義不容情結局的無奈 :roll:
但講開結局,我記得有套劇集,是鄭裕玲訓在杘上唔識醒,萬子良大叫一聲
:so what.... :twisted: 最後前者閉目流下一滴眼淚... :cry: 超經典。但唔記得套劇叫咩名。 :?:

[quote:ffc5444f03="Tomato"]
~~~~~
哈哈哈!!!
我以前見d男女主角一齊訓 第日就話有bb 我以為生bb真係0禁簡單0架!!!!![/quote]

我呢就見 D 主角們通常都係錫下  :em21:  
跟住就一齊訓
搞到我以為錫完然後訓就有 BB 架啦 XD

喵~
嘩o下 真係有D難度.......
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:c148d460c7="saga"][quote:c148d460c7="貓貓仔&貓貓女"]喵~
超懷舊經典卡通歌.....http://rcrest.mine.nu
淨係登三日o架o乍 有買襯手... hundred for three...包清包靚.... :em12:[/quote]

No naughty small snow son ...[/quote]Yes I also want to but...........NOT Available for us to download.................
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:21dd1367f3="貓貓仔&貓貓女"]喵~
超懷舊經典卡通歌.....http://rcrest.mine.nu
淨係登三日o架o乍 有買襯手... hundred for three...包清包靚.... :em12:[/quote]

No naughty small snow son ...

[quote:d4b84847ae="saga"][quote:d4b84847ae="H&H"]"淘氣小雪兒"好鍾意 尤其係佢首主題曲...........

"慢步樹下那夕陽窺探我像要送我更多快樂自由斜陽在笑清風送片片花瓣伴風輕輕番個筋斗..........................."[/quote]

<- 有無人有 mp3
我好想要!  :[/quote]
喵~
淨係登三日o架o乍 有買襯手... hundred for three...包清包靚.... :em12:
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

烈火雄心算唔算係"以前"呀??
好好睇架~~~

:em12: 難忘海洋公園假期~~
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

now.com.hk 有得睇喎.....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

係呀 !  發現灣勁恐佈 !!!  林嘉華爛面最得人驚 !!!!!!  :em08:  :em08:  :em08:

重有無線 d 鬼故 . . . "四 人 歸 X". . .  :em18:
Simpsons

[quote:641daa6893="bikbark"][quote:641daa6893="Tomato"][quote:641daa6893="dick&queenie"]咁...你地記唔記得......發現彎[/quote]

~~~~
咩0黎0架?? :?:[/quote]
:?: 真係一大疑團呀  :?:
但係我問阿哥,佢又話真係好似有套咁o既o野喎[/quote]

發現灣,係超級勁恐佈架,果時未有羅蘭,係陳立品。而林嘉華係做爛面佬,最驚嚇的係陳立品成日南南自語:
月光光,照地堂,何家有個大柴狼.....