藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 14314|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

一座新人報到! [複製鏈接]

吉時拜神後,小弟新屋正式入伙! :yeah:

小弟初o黎報到,以後左鄰右里,請大家多多關照! :em14:

我叫Leo,老婆叫Cindy,仲有個女! 有機會係RC遇到時,就打個招呼啦! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

嘩! 亞嫂好"近"呀! :em11:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:a37fbd3a36="FD"]嗯  遲左dd,恭喜晒! 恭喜您同家人住得開開心心。[/quote]

WELCOME! WELCOME! CONGRATULATIONS! :em19:

玩整蛋糕好﹗ :em11:
我o地精神上同行動上都全力支持你﹗ :zdevil:
白老鼠字。 :mrgreen:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:180ebdbbd1="bikbark"]好羨慕呀,我一d畫畫天份都無o架......
我訂傢俬o個間舖頭又係一班讀art同design o既後生仔女開,上次同佢o地傾開偈,覺得佢o地可以將興趣融入事業裡面係好幸福o既一件事[/quote]

唉將興趣融入事業未必一定好架. :em16:
我以前好鍾意玩電子所以走去讀電子.
畢左業當然做電子啦.
但畢左業反而好少玩依家己經冇玩重有d怕添. :em07:
興趣融入事業反而因此少左一樣興趣. :em08:
呢排反而走左去玩整蛋榚多d..... :mrgreen:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

好羨慕呀,我一d畫畫天份都無o架......
我訂傢俬o個間舖頭又係一班讀art同design o既後生仔女開,上次同佢o地傾開偈,覺得佢o地可以將興趣融入事業裡面係好幸福o既一件事
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

時裝設計!

其實cindy係咪讀設計o既呢?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我代C多謝大家讚賞,我比D post 佢睇,佢開心到傻o左!

嘩 好勁呀............ 你老婆