藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6446|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

RC 最近酒樓係邊 有無電話提供? [複製鏈接]

想定位 ?  
和家人食飯 :em19:

[quote:a3202d71be="lamlam"]
係咪湘川滬呀?
Tel: 2615 1993[/quote]

係呢間葵青劇院得一間咋.

[quote:c571663f6b="bikbark"][quote:c571663f6b="Billy"][quote:c571663f6b="bikbark"]咁葵青劇院o個間 O唔OK呀?
想星期日同屋企人飲完茶先陪佢o地入RC睇我o地間屋......[/quote]

呢間唔錯o架. [/quote]
Billy 有無電話呀?[/quote]

係咪湘川滬呀?
Tel: 2615 1993

[quote:905685279f="Billy"][quote:905685279f="bikbark"]咁葵青劇院o個間 O唔OK呀?
想星期日同屋企人飲完茶先陪佢o地入RC睇我o地間屋......[/quote]

呢間唔錯o架. [/quote]
Billy 有無電話呀?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

搵下先 !

有無電話可提供 ?

"灝景灣"有間叫"新星酒櫻"打邊爐 小菜幾好味...價錢都好"低" !  :em11:

[quote:e6a1a89ea2="bikbark"]咁葵青劇院o個間 O唔OK呀?

呢間唔錯o架.

咁葵青劇院o個間 O唔OK呀?
想星期日同屋企人飲完茶先陪佢o地入RC睇我o地間屋......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我都食過 "金伯爵" 幾次,我個人認為出品及服務OK,價錢合理。
晚飯每位約$60-75,啤酒仲有10蚊3支,出便唔興好耐。
行過去就到,好方便。