藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11253|回復: 66
打印 上一主題 下一主題

PEKKLE HOME [複製鏈接]

入伙啦!!!
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
===

[/quote]我當然無嬲你啦. 講下笑之ma.
嘩.....係咪真係送比我架?! 好開心呀!!!!  Pooh Pooh 你係咪住3 座架?
我PM 左你啦 . ( 老實不客氣ing !)       

另外 你個垃圾筒...我好似未曾見過係出面有得賣... 相信而家一定係價值不非.
你要好好keep 住呀.  

可唔可以比我睇下? 影張相黎睇下丫?[/quote]

我收唔到你的pm,請再pm我啦

剛在e-bay bid 了. Pekkle Bookend

香港未見過. 好似幾靚.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
===

[quote:9d3bfa0a80="alankle"]It's excellent!!!
I also want to maike a theme home!!!!
But may be  cannot  as much as your picture!!!!
Because I want to make Mcdull!!!!
HAahaha[/quote]

Mcdull 重多喎. 係屈x氏 最近發現好多Mcdull喎
===

[quote:5403f1cf7d="AP Duck"]洗手間內之AP Duck 貼紙可以在那裡買?[/quote]

係女人街! $20- per 張. 一張有10多個公仔. 我一共用左2 張.
===

[quote:dcfcfb6665="ooh Pooh"][quote:dcfcfb6665="Jess&Burns"][quote:dcfcfb6665="ooh Pooh"]我已前都好鐘意Pekkle架,不過因為佢好長時間都冇出新貨,不覺間已變了Pooh Pooh Fans 我間屋同你有點似係主題屋,不過我係Pooh Pooh House...[/quote]

Pekkle : 你變心~~~嗚.....嗚...... 我唔釆你...........嗚......嗚......... :em01:[/quote]

嘩你唔好唔采我啦,我都係因為得唔到佢先...............
不過我屋企仲有一樣珍藏..............Pekkle垃圾筒,係1991年出架.. :em12:

另外我昨日拾野有大發現...就係Pekkle的咭"好似係以先買零食入面 送的",如果你唔介意的話,我可以送比你呀,你唔嬲我的話 請pm給我啦[/quote]

我當然無嬲你啦. 講下笑之ma.
嘩.....係咪真係送比我架?! 好開心呀!!!!  Pooh Pooh 你係咪住3 座架?
我PM 左你啦 . ( 老實不客氣ing !)       

另外 你個垃圾筒...我好似未曾見過係出面有得賣... 相信而家一定係價值不非.
你要好好keep 住呀.  

可唔可以比我睇下? 影張相黎睇下丫?
===

[quote:4dffbc765f="Jess&Burns"][quote:4dffbc765f="ooh Pooh"]我已前都好鐘意Pekkle架,不過因為佢好長時間都冇出新貨,不覺間已變了Pooh Pooh Fans 我間屋同你有點似係主題屋,不過我係Pooh Pooh House...[/quote]

Pekkle : 你變心~~~嗚.....嗚...... 我唔釆你...........嗚......嗚......... :em01:[/quote]

嘩你唔好唔采我啦,我都係因為得唔到佢先...............
不過我屋企仲有一樣珍藏..............Pekkle垃圾筒,係1991年出架.. :em12:

另外我昨日拾野有大發現...就係Pekkle的咭"好似係以先買零食入面 送的",如果你唔介意的話,我可以送比你呀,你唔嬲我的話 請pm給我啦

洗手間內之AP Duck 貼紙可以在那裡買?

It's excellent!!!
I also want to maike a theme home!!!!
But may be  cannot  as much as your picture!!!!
Because I want to make Mcdull!!!!
HAahaha
[```]

[quote="維也納"][quote:830f9f9163="Jess&Burns"][quote:830f9f9163="H&H"]

因為係比較好款少少既布sofa

我都係咁話~

你用紅色做SOFA 呀. 咁側邊D 皮係咪用白色呀?  咁都幾襯SNOOPY 喎.

因為SNOOPY 屋D 色都係咁.

有無相呀?[/quote]

可唔可以話恒昌款選擇不多[/quote]

其實都有4-5 款. 但係其他D  款, 都係皮, 個人認為那些款有少少老土.
所以都係用布SOFA , 而且可以有多色配答.
===