藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6789|回復: 35
打印 上一主題 下一主題

我屋企幅牆>.< [複製鏈接]

我屋企幅牆咁樣~~~
都唔知佢會點汁番好~~~
:em06:  :em06:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咁都得.! :em03: 李生真係唔怕個朵臭架喎!只要有人肯俾錢佢真係可以任你"小".李生你可唔可以出黎同我地講下你係咪咁賤格同天生雞乸命.

[quote:7575819c16="VIC&CORA"][quote:7575819c16="realpb"]交表時佢話4個禮拜~~~
架下剩番一個禮拜~~~~
實際上都唔知整到幾時 :em01:
重要個個月係咁白交管理費 :evil:  :evil:[/quote]

真係見倒都火滾  :evil: 過得人都過得自己呀!  :em16: 點出滿意紙架! 咁樣都得! 一於真係要捉個主管問佢點幫你整整唔整倒!?XYZ@#%?--- 層樓係唔收呀!  :em13:  :em13:  :em13: 我地支持你![/quote]請問你地有冇主管或高層電話 ??
thank you !!

[quote:198c825c7d="realpb"]交表時佢話4個禮拜~~~
架下剩番一個禮拜~~~~
實際上都唔知整到幾時 :em01:
重要個個月係咁白交管理費 :evil:  :evil:[/quote]

真係見倒都火滾  :evil: 過得人都過得自己呀!  :em16: 點出滿意紙架! 咁樣都得! 一於真係要捉個主管問吓佢點幫你整整唔整倒!?XYZ@#%?--- 層樓係唔收呀!  :em13:  :em13:  :em13: 我地支持你!

[quote:093b62d8c7="Sweetcouple"]想唔"彈"rc,但係有時又真係好鬼過份! :em03:[/quote]

更過份既都仲有 ...
可以d 渠都未駁好 ~

想唔"彈"rc,但係有時又真係好鬼過份! :em03:

嘩,有無攪錯呀,
一定要投訴到底呀

[quote:bdbd58d32f="Jess&Burns"][quote:bdbd58d32f="草龍"][quote:bdbd58d32f="Jess&Burns"]你要約個科文出黎睇下先得呀. 因為d 如果你唔出聲. d 工人唔知點樣求其幫你吻左佢. 又話交得. 到時執完又執 沒完沒了.
比個科文睇睇 問佢點樣整 幾時整好. send 個dead line 比佢.[/quote]

同意!所以我今早請假都要約科文到我家睇下
科文保證星期日完成...希望係真[/quote]

你有無問佢留電話?[/quote]

沒有啊!我只有CS的資料...missed something?

[quote:0060ed02be="草龍"][quote:0060ed02be="Jess&Burns"]你要約個科文出黎睇下先得呀. 因為d 如果你唔出聲. d 工人唔知點樣求其幫你吻左佢. 又話交得. 到時執完又執 沒完沒了.
比個科文睇睇 問佢點樣整 幾時整好. send 個dead line 比佢.[/quote]

科文保證星期日完成...希望係真[/quote]

你有無問佢留電話?

[quote:330bb8cd99="Jess&Burns"]你要約個科文出黎睇下先得呀. 因為d 如果你唔出聲. d 工人唔知點樣求其幫你吻左佢. 又話交得. 到時執完又執 沒完沒了.

科文保證星期日完成...希望係真