藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 14165|回復: 52
打印 上一主題 下一主題

陽光到屋! [複製鏈接]

:em02:   今天經過青葵公路再發現到早上陽光可以照到各座A及H單位由於太遠關係只可以大約估計可以照到17樓附近H單位可以再低D都有陽光而當時係早上10點即係話內園單位可以有4至5小時享受到陽光呀.

Re: 陽光入屋

[quote:bddf7e3b87="Teresa&Fai"]其實我係往係青衣係葵涌返工所以每日我大約8點45-50分度會經過我地未來DREAM HOUSE.........係個段時間A H 低層單位係比對面間酒店個影擋往(包括埋我自己個單位)不過我覺得都唔係好大問題..........我諗大家都好似我地咁......個段時間要返工..........仲有亞媽話間屋成日比陽光晒住D家俬好快殘.........而且我相信總會有段時間間屋係有陽光射入的.................總之往得開心就夠了!!!!![/quote]

贊同~~贊同~~只要大家住得開心就足夠啦~~ :em11:

陽光入屋

其實我係往係青衣係葵涌返工所以每日我大約8點45-50分度會經過我地未來DREAM HOUSE.........係個段時間A H 低層單位係比對面間酒店個影擋往(包括埋我自己個單位)不過我覺得都唔係好大問題..........我諗大家都好似我地咁......個段時間要返工..........仲有亞媽話間屋成日比陽光晒住D家俬好快殘.........而且我相信總會有段時間間屋係有陽光射入的.................總之往得開心就夠了!!!!!

[quote:f7fb4d1fa5="LJJ"][quote:f7fb4d1fa5="wicyh"]Tower 5Flat B 應該唔黑[/quote]

冇錯 應該唔會好黑[/quote]

都要視乎你是機多樓
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:f7f04f6c98="wicyh"]Tower 5Flat B 應該唔黑[/quote]

冇錯 應該唔會好黑

Tower 5Flat B 應該唔黑
我係隱形人  :em19:

[quote:8484e5a0ea="angel"]hello!! 我係新加入的,我買咗Tower 5Flat B 其實我都好擔心間屋會好’黑’,真係好擔心呀 !! :?:[/quote]

買了都沒有得擔心了。take it easy 啦!祝大家好運可以比想像中光些。
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

hello!! 我係新加入的,我買咗Tower 5Flat B 其實我都好擔心間屋會好’黑’,真係好擔心呀 !! :?:
~angel~

[quote:f15c7b6a34="dick&queenie"]其實陽光好重要, hales講得好對,一個屋沒有陽光,好"野"鬼的[/quote]
唔好講到咁恐怖啦.. :em07:

[quote:0faa3206fb="Mr. & Mrs. FireFire"] :em05: ...... 咁最後你果個被"太陽照"o既同學點呀...?[/quote]

............被丙 lor... :em20:
見過鬼就唔怕黑啦~