藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隊12/05賽後傳真! (vs SFXS) [複製鏈接]

[quote:7dc3e5f239="chee"]巧遇RC友Stephen,佢兩個互頂到彭彭聲
原來個日著紅色球衣幫對手係Stephen兄  失覺哂!!!!  有d隊友重唔記得點稱呼!!![/quote]

HAHA . 落到埸就緊係盡................. 玩..
有咩撞到. sorry sorry . hehe  :mrgreen:  :mrgreen:

[quote:02f39882dc="grassman"][quote:02f39882dc="alankle"]無事 無事 太耐無做運動"?今日好好多0羅... [/quote]

我人老,新陳代謝慢!依家行路都唔覺對腳係自己既! :em06:[/quote]唔係呀嘛~~~你都甘盡呀~~~
哈哈哈~~~
[```]

[quote:9a67387663="alankle"]無事 無事 太耐無做運動"?今日好好多0羅... [/quote]

我人老,新陳代謝慢!依家行路都唔覺對腳係自己既! :em06:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

衰佬=衰佬 對我好的時候先會叫honey
例如佢買野俾我時or 我叫佢買野俾我時. :em12:

chee 寫到:
引言回覆:

係呀!誤會左,sorry!
咁想問o下"衰佬"係你地既communication裡面是否="Honey"?
如果我叫老婆做"衰婆",我sure身首異處!

我重慘!!!!我平時在屋企叫我隻'哪'叫主人  在電話就要大聱叫honey

真係好慘喎.......

咁就一世  問世問情是何物   :em06: 唯有在球場上找回男人的感覺..............

[quote:edd95f589c="grassman"]如果我叫老婆做"衰婆",我sure身首異處! :em20:[/quote]
婆咪得o羅!

(路人甲 :em12: )

[quote:0c71531b39="chee"]
咁想問o下"衰佬"係你地既communication裡面是否="Honey"?

我重慘!!!!我平時在屋企叫我隻'哪'叫主人  在電話就要大聱叫honey[/quote]

:em06:  :em06: 真係好慘喎.......

我重慘!!!!我平時在屋企叫我隻'哪'叫主人  在電話就要大聱叫honey

[quote:2151132a74="alankle"]無玩假身呀 一路都係我~~(佢老婆)
我隻衰佬返工好多野做 好難上到網架.. :em12:[/quote]

如果我叫老婆做"衰婆",我sure身首異處! :em20:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

巧遇RC友Stephen,佢兩個互頂到彭彭聲
原來個日著紅色球衣幫對手係Stephen兄  失覺哂!!!!  有d隊友重唔記得點稱呼!!!