藍澄灣業主社群

標題: EPSON大日子 [打印本頁]

作者: grassman    時間: 2007-3-17 09:33:35     標題: EPSON大日子

[scroll][highlight=red]熱烈祝賀JASON新婚快樂、珠聯璧合、永結同心![/highlight][/scroll]
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-3-17 09:43:20

今朝三座樓下見到有大結婚,吾通就係佢? ops:
恭喜!恭喜!
作者: grassman    時間: 2007-3-17 10:02:59

[quote:9da4ceca11="Jeffrey & Shirley"]今朝三座樓下見到有大結婚,吾通就係佢? ops:
恭喜!恭喜! [/quote]

BINGO!
作者: Robert    時間: 2007-3-17 10:24:58

:yeah: 祝 Jason 白頭到老、日日都咁恩愛,快 D 生多D BB,延續藍澄足球隊第二代接班人!<---冇偏離足球大本營分版之精神及版規 :
作者: 肥度    時間: 2007-3-17 12:13:52

恭喜晒 !!
作者: Billy    時間: 2007-3-17 12:39:25

祝 永遠恩恩愛愛..... :em19:
作者: Eddy Lam    時間: 2007-3-17 13:08:12

嘩! 恭喜晒呀!!!
作者: vincent    時間: 2007-3-23 13:27:25

恭喜晒 !!好似未見過你另一半?
作者: Eddy Lam    時間: 2007-3-23 17:36:47

[quote:2543d88761="vincent"]恭喜晒 !!好似未見過你另一半?[/quote]

見過啦 佢帶過出o黎睇波喇
作者: FD    時間: 2007-3-23 23:53:13

恭喜晒 !!
祝你倆白頭到老
作者: EpSon    時間: 2007-3-24 21:47:18

多謝你地呀... 唔好意思 你地又係我鄰居 又係我波友; 都無係之前知會你地 對唔住.....
為左答謝你地 下次踼波 你地要我打咩位就咩位啦.
下次踼波 我叫埋老婆出黎.. hehe. 佢叫eppie 呀 EpSon = Eppie + JaSon
作者: grassman    時間: 2007-3-25 04:40:45

[quote:8f32553761="EpSon"]多謝你地呀... 唔好意思 你地又係我鄰居 又係我波友; 都無係之前知會你地 對唔住.....
下次踼波 我叫埋老婆出黎.. hehe. 佢叫eppie 呀 EpSon = Eppie + JaSon[/quote]

EpSon 乜唔係 Eppie's Son 咩! :mrgreen:
作者: Eddy Lam    時間: 2007-3-26 17:47:52

[quote:f590acadfc="EpSon"]多謝你地呀... 唔好意思 你地又係我鄰居 又係我波友; 都無係之前知會你地 對唔住.....
下次踼波 我叫埋老婆出黎.. hehe. 佢叫eppie 呀 EpSon = Eppie + JaSon[/quote]

已紀錄在案... 8)

不過 以目前球隊o既情況 都唔知有冇機會囉... :dead:
作者: EpSon    時間: 2007-3-27 16:37:45

[quote:83d06d727c="Eddy Lam"][quote:83d06d727c="EpSon"]多謝你地呀... 唔好意思 你地又係我鄰居 又係我波友; 都無係之前知會你地 對唔住.....

已紀錄在案... 8)

不過 以目前球隊o既情況 都唔知有冇機會囉... :dead:[/quote]

係囉 我地個屋苑 話大唔係大; 但都唔係細呀 有4座 咁多住戶 點解得個幾個友仔去踼波呢....
呢排踼親都無咩新面孔 有既 都唔係藍澄灣住戶.....
點算呀....
作者: Robert    時間: 2007-3-27 16:59:12

[quote:38eb08231e="EpSon"][quote:38eb08231e="Eddy Lam"][quote:38eb08231e="EpSon"]多謝你地呀... 唔好意思 你地又係我鄰居 又係我波友; 都無係之前知會你地 對唔住.....

已紀錄在案... 8)

不過 以目前球隊o既情況 都唔知有冇機會囉... :dead:[/quote]

係囉 我地個屋苑 話大唔係大; 但都唔係細呀 有4座 咁多住戶 點解得個幾個友仔去踼波呢....
點算呀....[/quote]
邊座有問題呀? :em17:
作者: grassman    時間: 2007-3-27 19:07:58

[quote:eb2b3690d1="Robert"][quote:eb2b3690d1="EpSon"][quote:eb2b3690d1="Eddy Lam"][quote:eb2b3690d1="EpSon"]多謝你地呀... 唔好意思 你地又係我鄰居 又係我波友; 都無係之前知會你地 對唔住.....

已紀錄在案... 8)

邊座有問題呀? :em17:[/quote]

好驚呀!Epson你唔好嚇我,RC 1、2、3、5、6座都有,係冇第4座! :em07:
作者: sunday    時間: 2007-3-27 19:10:26

[quote:a632d064f3="grassman"][quote:a632d064f3="Robert"][quote:a632d064f3="EpSon"][quote:a632d064f3="Eddy Lam"][quote:a632d064f3="EpSon"]多謝你地呀... 唔好意思 你地又係我鄰居 又係我波友; 都無係之前知會你地 對唔住.....

已紀錄在案... 8)

好驚呀!Epson你唔好嚇我,RC 1、2、3、5、6座都有,係冇第4座! :em07:[/quote]

:  :  :  :  :  :  :  :
作者: Eddy Lam    時間: 2007-3-27 22:37:14

[quote:7059573f83="grassman"][quote:7059573f83="Robert"][quote:7059573f83="EpSon"][quote:7059573f83="Eddy Lam"][quote:7059573f83="EpSon"]多謝你地呀... 唔好意思 你地又係我鄰居 又係我波友; 都無係之前知會你地 對唔住.....

已紀錄在案... 8)

好驚呀!Epson你唔好嚇我,RC 1、2、3、5、6座都有,係冇第4座! :em07:[/quote]

可能Epson兄剛剛新婚 太過盡興先打錯o者...   :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2