藍澄灣業主社群

標題: BB趕住出世 [打印本頁]

作者: Billy    時間: 2006-8-27 02:35:10     標題: BB趕住出世

明明預產期係9月26日.
今日先至係8月26日.
食完晚飯無啦啦就"串"左羊水.

依家係醫院觀察緊.
如果再唔作動就要"吹"生.

好彩d野一早準備好.
不過薑醋就煲砌.
失晒預算... :em06:
作者: Winnie the Pooh    時間: 2006-8-27 02:51:02     標題: Re: BB趕住出世

[quote:55f0c4443f="Billy"]明明預產期係9月26日.
今日先至係8月26日.

依家係醫院觀察緊.

好彩d野一早準備好.
不過薑醋就煲砌.
失晒預算... :em06:[/quote]

加油...加油...      
作者: Robert    時間: 2006-8-27 03:51:10     標題: Re: BB趕住出世

[quote:9e2f55f333="Billy"]明明預產期係9月26日.
今日先至係8月26日.

依家係醫院觀察緊.

好彩d野一早準備好.
不過薑醋就煲砌.
失晒預算... :em06:[/quote]

八月尾好嗯,處女座︰有頭腦及分析力強,大部分都很謙虛,他們踏實勤力而不膚淺,所以處女座的人都喜歡忙碌,他們不可以得閒沒事做,為他人服務是他們的人生目標。

放鬆o的啦 Billy,唔好太過緊張呀,頭先見倒你又興奮又緊張既樣,真係好替你開心,不過你要保留住自己既精神同埋心理質素呀!你仲要繼續支持你老婆架!
加油...努力...加油...努力...加油...努力... :yeah:
作者: 一家四口    時間: 2006-8-27 09:01:39

8月好過9月,第時3歲都趕得切入學丫馬  最緊要BB健康就得。

但吹生係比自然分免更辛苦,希望你地個BB快D自己出來就好啦 8)

祝媽咪同BB都身體健康!

媽咪 努力啊 !
作者: milk    時間: 2006-8-27 09:31:35

Billy,代我地同你太太講聲,我地會支持佢o架~努力~~加油~~呀~~~
如要幫手(如︰抺家具,煮o下野食),我呢個師孻還可以幫到點點忙的! ops:

知道你已很忙碌,但都要好好照顧自己健康,不好讓Sure Win擔心啊!
作者: Billy    時間: 2006-8-27 10:28:45

:shock: 今早7點46分. BB已經搶閘出世喇.

生左個女重2.54KG.
係順產重係好順利果隻..

作者: milk    時間: 2006-8-27 10:41:03

恭喜晒呀~ :yeah:

嘩~RC多個BB女喇~ :yeah:  :yeah:  :yeah:
作者: kyu    時間: 2006-8-27 10:59:58

Billy

恭喜! 恭喜!
作者: Winnie the Pooh    時間: 2006-8-27 11:41:31

恭喜   恭喜
作者: Tomato    時間: 2006-8-27 11:43:44

嘩嘩嘩!!!恭喜恭喜 :em19: 好開心呀 !!
作者: FireFire    時間: 2006-8-27 11:54:23

恭喜恭喜~~~~~ :mrgreen:
作者: sunday    時間: 2006-8-27 11:55:40

congrats and take good care!!! :em04:  :em04:

celebrate the new life in RC :em19:
作者: wychan    時間: 2006-8-27 12:00:45

恭喜! 恭喜!

有冇去部產呀... :em01:  幾時組隊睇bb呀...
作者: Patrick Cherry    時間: 2006-8-27 12:23:40

恭喜! 恭喜!  狗年有多咗個狗女啦   :em04: !
作者: Ricky and Carol    時間: 2006-8-27 15:22:01

恭喜恭喜~~
作者: saga    時間: 2006-8-27 16:16:22

[quote:86ac396491="Billy"]:shock: 今早7點46分. BB已經搶閘出世喇.

生左個女重2.54KG.
係順產重係好順利果隻..
    [/quote]

恭喜哂!  
作者: hales    時間: 2006-8-27 17:07:05

恭喜哂~~~
作者: P女    時間: 2006-8-27 17:20:38

Billy & Surwin

恭喜你地呀, 我好感動呀.... :face13:
上個星期仲同你老婆講緊DBB野, 今日咁快就出左世, BB急不及待要見你地呀.... 我都好想睇BB呀...:em12:
誠心祝你個BB健健康康, 媽咪快D復原。
BB似邊個多D呀?
作者: Eddy Lam    時間: 2006-8-27 17:24:09

嘩! 恭喜晒呀!!! 點呀 心情係咪又興奮 又緊張呢?!!
作者: H and H    時間: 2006-8-27 17:46:24

恭喜晒呀~~
作者: dracula    時間: 2006-8-27 17:59:21

恭喜哂~ 繼續努力! :em19:
作者: 加菲 Melody    時間: 2006-8-27 20:00:44

kung hei  kung hei...... :em19:
作者: Billy    時間: 2006-8-27 20:57:16

多謝咁多位呀.

剛返成個人散晒.
今晚要好好休息.

bb出世就有排辛苦喇...
作者: Kiliyan    時間: 2006-8-27 23:03:18

恭喜晒呀!!!
好開心呀!仲要係女添!!恨死我呀~~~~~
順產+生女=我的夢想! 

~~呵~~

辛苦晒你地兩個!!
作者: Suzuki    時間: 2006-8-27 23:07:53

恭喜恭喜~~~:em19:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-8-27 23:17:49

恭喜!恭喜!
祝一家三口,身體健康! BB 快高長大。
番到屋企就收到老婆消息,話o係樓下見到你,佢仲叫我估你地個 BB 係仔定係女添,比我一估就估仲左!
哩段時間,要小心你太太身體多D!努力呀,你要成為我地o既榜樣呀! :em11:
作者: 一家四口    時間: 2006-8-27 23:22:55

恭喜晒 !  :em19:

呢幾個月RC陸續會多幾個BB 即係一年後 樓下又會多幾個BB走來走去啦~
多有生氣的一條村   
作者: Billy    時間: 2006-8-27 23:37:45

[quote:39caa3e9ec="女"]Billy & Surwin

恭喜你地呀, 我好感動呀.... :face13:
上個星期仲同你老婆講緊DBB野, 今日咁快就出左世, BB急不及待要見你地呀.... 我都好想睇BB呀...:em12:
誠心祝你個BB健健康康, 媽咪快D復原。
BB似邊個多D呀?[/quote]

有人話似我多d.... :mrgreen:
作者: Billy    時間: 2006-8-27 23:39:57

[quote:2a5ce3201e="Eddy Lam"]嘩! 恭喜晒呀!!! 點呀 心情係咪又興奮 又緊張呢?!![/quote]

我剩係知好多野做姐.
洗衫抺野煲薑醋剛做完... :dead:
作者: Billy    時間: 2006-8-27 23:54:43

[quote:d326e57a40="wychan"]恭喜! 恭喜!

有冇去部產呀... :em01:  幾時組隊睇bb呀... [/quote]

有陪產呀.

訓左3個多鐘電話突然嚮.
跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.
7點9就出世好彩趕得砌.

老婆話佢~3點鐘開始陣痛.
作者: Andrew Jessica    時間: 2006-8-28 00:01:33

恭喜晒 !! 係咪好緊張 我聽到都鄧你緊張呀 我又好驚我第時係咁論盡 我梗係覺我同我老公 無你咁淡定呀 anyway 我都替你開心呀 我都好想好似sure win咁順產 但係醫生話我開始血壓高 可能未必得呀!!!
作者: turbowing    時間: 2006-8-28 09:38:15

恭喜!!
作者: Jess and Burns    時間: 2006-8-28 10:26:51

好開心呀. 恭喜你地呀.   
作者: John and Esther    時間: 2006-8-28 12:07:39

:em19: 恭喜你地!!
作者: Winnie the Pooh    時間: 2006-8-28 12:59:46

[quote:5ea74ff2c9="Billy"][quote:5ea74ff2c9="wychan"]恭喜! 恭喜!

有冇去部產呀... :em01:  幾時組隊睇bb呀... [/quote]

有陪產呀.

跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.

老婆話佢~3點鐘開始陣痛.[/quote]

响產房可唔可以影相呀??
作者: POON    時間: 2006-8-28 13:08:26

恭喜哂~~~ :em11:
作者: P女    時間: 2006-8-28 13:10:16

[quote:d08b4c6cf8="Kiliyan"]恭喜晒呀!!!
順產+生女=我的夢想! 

~~呵~~

辛苦晒你地兩個!![/quote]

咁你要努力D啦..... :zdevil:
作者: Billy    時間: 2006-8-28 13:24:14

[quote:3e6d29cdf3="Winnie the Pooh"][quote:3e6d29cdf3="Billy"][quote:3e6d29cdf3="wychan"]恭喜! 恭喜!

有陪產呀.

跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.

响產房可唔可以影相呀??[/quote]

我見有人影.
不過我手忙腳亂冇帶相機.
同小心左住醫生做野.
因為真係好似打仗咁架.
作者: wychan    時間: 2006-8-28 13:50:57

幾時可以出院呀???
作者: Winnie the Pooh    時間: 2006-8-28 14:56:49

[quote:87e80a00b8="Billy"][quote:87e80a00b8="Winnie the Pooh"][quote:87e80a00b8="Billy"][quote:87e80a00b8="wychan"]恭喜! 恭喜!

有陪產呀.

跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.

我見有人影.
同小心左住醫生做野.
因為真係好似打仗咁架.[/quote]

THANKS....................
作者: Winnie the Pooh    時間: 2006-8-28 15:04:07

[quote:13e362b7da="Winnie the Pooh"][quote:13e362b7da="Billy"][quote:13e362b7da="Winnie the Pooh"][quote:13e362b7da="Billy"][quote:13e362b7da="wychan"]恭喜! 恭喜!

有陪產呀.

跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.

我見有人影.
同小心左住醫生做野.

THANKS....................[/quote]

仲有點解你响屋企等嘅??
係唔係醫院唔可以俾你留响到呀??
作者: BLUE    時間: 2006-8-28 15:11:56

恭喜你 ! 升級做了爸爸 !    
作者: Ho and Serene    時間: 2006-8-28 15:20:41

恭喜您o地
作者: cliff    時間: 2006-8-28 17:57:05

恭喜恭喜 !!
作者: grassman    時間: 2006-8-28 18:58:45

[quote:c749691c4b="Billy"]我見有人影.
同小心左住醫生做野.

等你平時咁老定呀o拿!
作者: Billy    時間: 2006-8-28 21:44:08

[quote:b320210c4e="wychan"]幾時可以出院呀???[/quote]

依家重未知.
我諗最快要到星期三.
作者: Billy    時間: 2006-8-28 21:49:59

[quote:cd1609eb53="Winnie the Pooh"]

係唔係醫院唔可以俾你留响到呀??[/quote]

前面都有講.
佢串左水但冇作動.
如果一兩日冇作動重要吹生.

可能一兩日都唔生住喎.
咪返屋企啦.
留係醫院都冇用.
點知都未訓醒就話生得.

如果開左幾度就緊係等啦.
不過有d人開幾度都要幾個鐘.
要等幾耐就要睇情況喇.
作者: Robert    時間: 2006-8-28 22:19:10

[quote:8c4862bcd9="Billy"][quote:8c4862bcd9="wychan"]幾時可以出院呀???[/quote]

依家重未知.
我諗最快要到星期三.[/quote]
係咪一齊同BB出院呀?  :em04:
作者: leemoksau    時間: 2006-8-28 23:20:21

恭喜恭喜! 我終於可以開始準備BB衫了.
作者: milk    時間: 2006-8-29 01:06:01

[quote:9e36a30ddf="Kiliyan"]恭喜晒呀!!!
順產+生女=我的夢想! 

~~呵~~

祇要有夢想,凡事可成真! :em04:

阿 yan~又係同妳講人生道理o既時候喇 8)  
妳要堅持妳o既夢想 :face13: 唔好半途而廢 :em16: 繼續努力 :evil: 直至達到目標為止 :em11: 我相信妳係一個堅定不移o既人o黎o架

第一胎生仔咩,咪再生o羅~第二胎又係仔,咪再生多個之o麻~依~第三胎都係仔,繼續生啦~ :mrgreen:
作者: Billy    時間: 2006-8-29 08:04:26

[quote:a12d66ecf2="Robert"][quote:a12d66ecf2="Billy"][quote:a12d66ecf2="wychan"]幾時可以出院呀???[/quote]

依家重未知.
我諗最快要到星期三.[/quote]
係咪一齊同BB出院呀?  :em04:[/quote]

未知不過bb好健康.
我諗應該冇問題呱. :face13:
作者: Winnie the Pooh    時間: 2006-8-29 08:51:33

[quote:a0cf097705="Billy"][quote:a0cf097705="Winnie the Pooh"]

係唔係醫院唔可以俾你留响到呀??[/quote]

前面都有講.
佢串左水但冇作動.
如果一兩日冇作動重要吹生.

可能一兩日都唔生住喎.
咪返屋企啦.
留係醫院都冇用.
點知都未訓醒就話生得.

如果開左幾度就緊係等啦.
不過有d人開幾度都要幾個鐘.
要等幾耐就要睇情況喇.[/quote]

原來係咁...............
作者: sunday    時間: 2006-8-29 13:15:04

其實突如其來的生命,實在令人感到很大壓力的 :em03: ,而且湊BB很多東西要學 :roll: ,可能有時候也會很累呢。 :dead:

Billy,你要加油呀。 :em11:

我有些小女孩的冬天衣服,看看你要不要,待你安定下來才給你吧。
:em04:
作者: Billy    時間: 2006-8-29 13:57:55

[quote:b3bebd4836="sunday"]
Billy,你要加油呀。 :em11:

我有些小女孩的冬天衣服,看看你要不要,待你安定下來才給你吧。
:em04:[/quote]

多謝晒.
等安定下來再聯絡.

老婆話可能明日重未出得院.
好似話check到個肝有d問題.要觀察吓.

今日和老婆去探bb同諗住比bb試食人奶.
點知我唔比入依家都未抱過bb呀.. :em06:

老婆話bb掛住訓唔肯食人奶.. :poor:
作者: wychan    時間: 2006-8-29 14:05:23

有相睇未呀.... 好心急呀...
作者: Billy    時間: 2006-8-29 14:13:53

[quote:6abf8565bc="wychan"]有相睇未呀.... 好心急呀...[/quote]

唔比影.
今晚會試吓偷影... :mrgreen:
作者: Robert    時間: 2006-8-29 14:30:21

Billy諗左名未呀?
作者: Billy    時間: 2006-8-29 15:09:39

諗過吓啦.
我姪女叩李芷婷.
我爸媽話想李芷X跟番.
要同老婆相量吓.
作者: dick queenie    時間: 2006-8-29 15:48:12

BILLY & SURE WIN...恭喜哂! 真係鄧你哋開心呀  :face13:

話時話...我仲以為SURE WIN呢次係個BB仔添...因為佢個肚漲BOB BOB...好實淨0既感覺

Q.
作者: Robert    時間: 2006-8-29 17:45:06

[quote:0d70bcfd6f="Billy"]諗過啦.
我姪女叩李芷婷.
我爸媽話想李芷X跟番.
要同老婆相量.[/quote]
睇 o下 lee 個網有冇用---> http://www.richyli.com/name/index.asp
作者: Billy    時間: 2006-8-29 22:10:19

再次多謝咁多位鄰居關心.
比張相大家睇o下.
唔夠光又驚比人睇到.
所以影得唔係咁好.
作者: Billy    時間: 2006-8-29 22:18:38

bb已於下午三時送過去比媽媽.
我重同老婆一齊第一次幫bb換片添呀.

先頭終於抱左bb喇. :em04:
唔係好捨得放低添呀.
不過老婆唔比我抱得太多.
怕抱慣左難湊喎... :em06:
作者: John and Esther    時間: 2006-8-29 22:24:55

wow...she's a pretty baby and has many hair. so cutie!
作者: Ricky and Carol    時間: 2006-8-29 22:51:34

好得意呀.....真係好多頭髮...
作者: grassman    時間: 2006-8-29 23:21:06

都真係幾似Billy!
作者: milk    時間: 2006-8-29 23:22:05

寶寶好可愛呀~
作者: sunday    時間: 2006-8-29 23:53:36

very beautiful princess... :em04:  :em04:  :em04:
作者: Winnie the Pooh    時間: 2006-8-30 08:44:21

好醜樣呀.........(我亞媽話要講反話如果唔係大個唔靚女)  h:  h:  h:
作者: Billy    時間: 2006-8-30 09:43:51

老婆同我講明日可以出院喇. :yeah:
作者: wychan    時間: 2006-8-30 09:50:31

[quote:8cd3971527="Billy"]老婆同我講明日可以出院喇. :yeah:[/quote]

好野 :yeah:
作者: Winnie the Pooh    時間: 2006-8-30 10:08:15

[quote:8a854cfc53="Billy"]老婆同我講明日可以出院喇. :yeah:[/quote]

:yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah:
作者: saga    時間: 2006-8-30 10:11:18

好得意呀!  

(又真係幾似billy)
作者: RangerX    時間: 2006-8-30 10:16:42

Wow!~ 忙搬屋 幾日無上黎就見到Billy榮升老豆 恭喜~恭喜~!
作者: John and Esther    時間: 2006-8-30 11:55:25

BB女堂眉真係好似Billy!唔通囡囡多數似Daddy? 仔仔多數似Mummy?
Billy 俾多啲時间Sure Win 休息、唔好郁动咁多喎! 你自己都要抽時间休息,重要照顧BB添! 真係辛苦哂!
作者: Kiliyan    時間: 2006-8-30 13:16:05

[quote:ce0afce351="milk"][quote:ce0afce351="Kiliyan"]恭喜晒呀!!!
順產+生女=我的夢想! 

~~呵~~

祇要有夢想,凡事可成真! :em04:

阿 yan~又係同妳講人生道理o既時候喇 8)  
妳要堅持妳o既夢想 :face13: 唔好半途而廢 :em16: 繼續努力 :evil: 直至達到目標為止 :em11: 我相信妳係一個堅定不移o既人o黎o架

第一胎生仔咩,咪再生o羅~第二胎又係仔,咪再生多個之o麻~依~第三胎都係仔,繼續生啦~ :mrgreen:[/quote]

咁衰架你!~~~~~ :em20:
作者: Kiliyan    時間: 2006-8-30 13:17:26

嘩..bb好多頭髮呀..我出世果陣都好多頭髮架...烏卒卒的~
:wink:

作者: Billy    時間: 2006-8-30 15:18:36

[quote:3b09018758="John & Esther"]BB女堂眉真係好似Billy!唔通囡囡多數似Daddy? 仔仔多數似Mummy?
Billy 俾多啲時间Sure Win 休息、唔好郁动咁多喎! 你自己都要抽時间休息,重要照顧BB添! 真係辛苦哂![/quote]

喂人奶真係好難... :dead:
作者: sunday    時間: 2006-8-30 15:21:10

是的,我也放棄了... :cry:

sure win 要努力呀! :em11:
作者: Billy    時間: 2006-8-30 15:33:19

[quote:8afa62c993="sunday"]是的,我也放棄了... :cry:

sure win 要努力呀! :em11:[/quote]

佢已經喂到發脾四喇... :nowords:
作者: John and Esther    時間: 2006-8-30 15:50:15

sure win: 初初係咁架,俾多啲耐心啦! 初乳對BB好有益,就算飲几啖都好過冇飲。你有冇谷呀? 試多几次啦! 再唔得就隔住餐數飲奶粉再飲人奶,千祈唔好完全放棄。順產? 可以飲ホ瓜鱼湯,記得加薑煲黍飲。有冇飲產後奶粉呀?都有用架! 唔好吃肝臟、豆豉喎。

billy:你同佢講--餵人奶会好快瘦,特別个肚。 :em12:
作者: grassman    時間: 2006-8-30 16:04:46

仲有呀,BB唔食都要放奶,坊間可以租Pump奶機,如果唔係,媽咪會"收奶",到時想飲都冇得飲架啦!
作者: Billy    時間: 2006-8-30 16:12:36

多謝esther同草人提醒.
但係bb口都唔肯開.
又唔move真係好麻煩.

我已經買足d章魚整野食.有助"吹"乳.

明日佢出院.
會買定d黑木耳諗住烝雞比佢食.
有助去惡露.
作者: grassman    時間: 2006-8-30 16:29:18

[quote:9119cb7642="Billy"]多謝esther同草人提醒.
但係bb口都唔肯開.
[/quote]

唔駛心急,個個BB開始時都唔係好識,你試下用手指係口邊引下佢,有時餓多佢一陣! 當佢真餓時就會侯禽D!
作者: John and Esther    時間: 2006-8-30 17:05:10

[quote:a0c622a0a5="grassman"][quote:a0c622a0a5="Billy"]多謝esther同草人提醒.
但係bb口都唔肯開.
[/quote]

唔駛心急,個個BB開始時都唔係好識,你試下用手指係口邊引下佢,有時餓多佢一陣! 當佢真餓時就會侯禽D![/quote] :em11: try it
作者: Hotcake    時間: 2006-8-30 19:32:10

恭喜哂 :yeah: BB女真的很得意 從此Billy就有女萬事足了 :
作者: Billy    時間: 2006-8-30 22:04:47

[quote:664c961827="John & Esther"]sure win: 初初係咁架,俾多啲耐心啦! 初乳對BB好有益,就算飲几啖都好過冇飲。你有冇谷呀? 試多几次啦! 再唔得就隔住餐數飲奶粉再飲人奶,千祈唔好完全放棄。順產? 可以飲ホ瓜鱼湯,記得加薑煲黍飲。有冇飲產後奶粉呀?都有用架! 唔好吃肝臟、豆豉喎。

billy:你同佢講--餵人奶会好快瘦,特別个肚。 :em12:[/quote]

食到喇食到喇.... :yeah:
老婆話經過護士門既幫助之下.
BB終於都食左人奶.
希望以後冇護士都可以順順利利啦. :face13:

不過BB好細食.
食完一邊第二邊就唔食.
變左一邊谷一邊唔谷. :dead:
唯有另一邊PUMP左去唔要啦. :poor:

重有今日CORA黎過醫院探過老婆同BB.
多謝佢送黎果支飲品..
作者: grassman    時間: 2006-8-30 22:42:20

[quote:16365f3659="Billy"]唯有另一邊PUMP左去唔要啦. :poor:
[/quote]

唔洗掉,可以keep落雪櫃架!
作者: P女    時間: 2006-8-31 09:03:08

Billy 你個女好得意呀 我望左幅相好耐 哈...... :em04:

我上個星期六聽左一個母乳協會0既講座 你之前有冇聽過呀?

尊家話如果BB不飲奶 你唔使同佢張開佢個咀 只要將佢個咀仔0既上腭擺在乳頭附近 佢就會好自然咁張開咀巴喎 呢d係自然反應 唔知得唔得呢?

不過呢d野 講就容易 真正做就好難.......加油呀 Sure Win..... :yeah:
作者: Billy    時間: 2006-8-31 11:16:05

[quote:9f86935d9b="女"]
[/quote]

聽過廣華講座都有教過.

[quote:9f86935d9b="女"]
尊家話如果BB不飲奶 你唔使同佢張開佢個咀 只要將佢個咀仔0既上腭擺在乳頭附近 佢就會好自然咁張開咀巴喎 呢d係自然反應 唔知得唔得呢?

不過呢d野 講就容易 真正做就好難.......加油呀 Sure Win..... :yeah:[/quote]

起初唔得bb掛住訓... :dead:
作者: POON    時間: 2006-8-31 13:00:29

[quote:b2a6e5613f="Billy"][quote:b2a6e5613f="女"]
[/quote]

聽過廣華講座都有教過.

[quote:b2a6e5613f="女"]

不過呢d野 講就容易 真正做就好難.......加油呀 Sure Win..... :yeah:[/quote]

起初唔得bb掛住訓... :dead:[/quote]

BB 加油 ! 加油 !  h:  h:
作者: Billy    時間: 2006-8-31 19:58:55

我地一家三口都番左屋企喇.... :yeah:
作者: milk    時間: 2006-8-31 22:51:28

乖寶寶~醒o下啦~
作者: Billy    時間: 2006-9-1 08:55:41

成晚冇覺好訓.... :dead:

尋晚bb開個眼黎.
比張相大家賬睇o下...
作者: P女    時間: 2006-9-1 09:02:01

好大個bb呀.....
佢個樣懶洋洋咁 好得意呀........ :em04:
作者: wychan    時間: 2006-9-1 09:08:26

好可愛呀...
作者: POON    時間: 2006-9-1 09:15:04

好得意 !
作者: BLUE    時間: 2006-9-1 09:24:38

好趣緻 !
作者: John and Esther    時間: 2006-9-1 10:50:34

好可愛...好得意...好趣緻呀 !  :em04: She looks like Billy ver much!  
作者: sunday    時間: 2006-9-1 12:22:13

she looks very sweet  sweet
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-9-1 12:24:26

very cutie.  

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2