藍澄灣業主社群

標題: 隔火層著燈了 [打印本頁]

作者: Tomato    時間: 2003-10-1 00:27:46     標題: 隔火層著燈了

今晚隔火層著燈了............好光啊!
所以影低比大家睇睇!

(技術差請唔好介意 ops: )
作者: Simpsons    時間: 2003-10-1 00:33:25

我睇完至知原來RC已經會著燈 ! :em07:
作者: wicyh    時間: 2003-10-1 02:41:35

後面碼頭都著燈了............好光啊! :em05:
作者: yo and lok    時間: 2003-10-1 03:04:30

好靚呀thanks不知道隔火層會否佈置成空中花園?:em04:
作者: gp    時間: 2003-10-1 18:55:24

好緊張呀 仲有七個月可以收樓!
作者: manhk167    時間: 2003-10-2 16:06:23

[quote:02ecfe7a30="gp"]好緊張呀 仲有七個月可以收樓! [/quote]

有電係唔係意味好有機會下年四月收樓???
作者: gp    時間: 2003-10-2 18:59:20

唔知呀 袛少感覺上好似整o左好多o野!
作者: dick queenie    時間: 2003-10-2 19:44:17

阿茄.....你咁近藍澄....這麼........
將來住藍澄....WITH WHO???
作者: wicyh    時間: 2003-10-2 20:48:03

[quote:33b5560b18="dick&queenie"]阿茄.....你咁近藍澄....這麼........
將來住藍澄....WITH WHO???[/quote]
心照咪得囉 話哂人地女仔人家 :em09:
作者: Tomato    時間: 2003-10-2 20:54:35

緊係未來0既.............哈哈哈
尋晚諗住影“煙花伴藍澄”的video 不過影得太黑 影得煙花 又顧唔到rc
呵呵呵!!!!!
作者: Solskjaer    時間: 2003-10-2 21:49:37

我想問1235座中間有燈上到頂係唔係FG單位都有燈啦. :roll:
作者: wicyh    時間: 2003-10-2 21:57:14

走廊燈
作者: candy-cheung    時間: 2003-10-2 22:28:44

我住係隔火層下層唔知會唔會晚上被樓上的燈(澄)住    :?:
作者: wychan    時間: 2003-10-2 22:36:52

[quote:9e33129f58="candy-cheung"]我住係隔火層下層唔知會唔會晚上被樓上的燈(澄)住    :?:[/quote]

會都唔奇
作者: hales    時間: 2003-10-2 22:39:06

唔會阿嘛.........=.=
你而家住緊果度會唔會被樓上果家人的燈(澄)住 ......=.=??
作者: candy-cheung    時間: 2003-10-2 22:46:58

[quote:89c5af1236="hales"]唔會阿嘛.........=.=
你而家住緊果度會唔會被樓上果家人的燈(澄)住 ......=.=??[/quote]

希望啦!  因望上去全層好光
作者: hales    時間: 2003-10-2 22:48:03

好光多數係做緊野.......其實隔火層平時係唔開燈的....或者只會有微光...
作者: lamlam    時間: 2003-10-2 23:07:51

我諗隔火層平時唔會開燈o既有事先開.
作者: wicyh    時間: 2003-10-2 23:47:21

[quote:def2f15f09="hales"]好光多數係做緊野.......其實隔火層平時係唔開燈的....或者只會有微光...[/quote]
隔火層係會開燈架 一半依家咁光到啦!
作者: lamlam    時間: 2003-10-3 00:08:40

[quote:a22ccfd862="wicyh"][quote:a22ccfd862="hales"]好光多數係做緊野.......其實隔火層平時係唔開燈的....或者只會有微光...[/quote]
隔火層係會開燈架 一半依家咁光到啦![/quote]

我見中環的商業大廈o既隔火層都唔開燈ka wor.
作者: wicyh    時間: 2003-10-3 00:18:40

[quote:ca0a089ac8="lamlam"][quote:ca0a089ac8="wicyh"][quote:ca0a089ac8="hales"]好光多數係做緊野.......其實隔火層平時係唔開燈的....或者只會有微光...[/quote]
隔火層係會開燈架 一半依家咁光到啦![/quote]

我見中環的商業大廈o既隔火層都唔開燈ka wor.[/quote]
但我見d住宅大廈隔火層有開燈架
作者: Tomato    時間: 2003-10-3 00:21:54

會唔會係到黃昏時候就開 深夜時份就熄呢??
就好似“浩劫灣”樓頂個光環 一到深夜就會熄!!!!
作者: wicyh    時間: 2003-10-3 00:27:10

[quote:aeb4ddfbfe="Tomato"]會唔會係到黃昏時候就開 深夜時份就熄呢??
就好似“浩劫灣”樓頂個光環 一到深夜就會熄!!!![/quote]

唔會 樓頂果個深夜就會熄 隔火層就唔會
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2003-10-3 10:47:12

[quote:0a8cba8991="wicyh"][quote:0a8cba8991="Tomato"]會唔會係到黃昏時候就開 深夜時份就熄呢??
就好似“浩劫灣”樓頂個光環 一到深夜就會熄!!!![/quote]

唔會 樓頂果個深夜就會熄 隔火層就唔會[/quote]
喵~
咁開燈做乜 o個度冇人又冇鬼?!  :?:
作者: wicyh    時間: 2003-10-3 12:14:44

[quote:5893ee2dfb="貓貓仔&貓貓女"][quote:5893ee2dfb="wicyh"][quote:5893ee2dfb="Tomato"]會唔會係到黃昏時候就開 深夜時份就熄呢??

唔會 樓頂果個深夜就會熄 隔火層就唔會[/quote]
喵~
咁開燈做乜 o個度冇人又冇鬼?!  :?:[/quote]

唔知呀 依家d樓都係咁
作者: saga    時間: 2003-10-3 13:19:24

[quote:6393e817ec="wicyh"]唔知呀 依家d樓都係咁[/quote]

浪費電力
作者: Ice    時間: 2003-10-3 13:25:05

[quote:6f3cdb2949="saga"][quote:6f3cdb2949="wicyh"]唔知呀 依家d樓都係咁[/quote]

浪費電力[/quote]

係咪怕萬一 TOUCHWOOD 真係有 D 咩事既時候 D 人都知道走去邊呀?
作者: wicyh    時間: 2003-10-3 13:36:15

[quote:988e511993="Ice"][quote:988e511993="saga"][quote:988e511993="wicyh"]唔知呀 依家d樓都係咁[/quote]

係咪怕萬一 TOUCHWOOD 真係有 D 咩事既時候 D 人都知道走去邊呀?[/quote]

俾消防員睇 :?:
火生知唔知 :?:
作者: FireFire    時間: 2003-10-3 13:53:47

[quote:d2a5d2acac="wicyh"][quote:d2a5d2acac="Ice"][quote:d2a5d2acac="saga"][quote:d2a5d2acac="wicyh"]唔知呀 依家d樓都係咁[/quote]

係咪怕萬一 TOUCHWOOD 真係有 D 咩事既時候 D 人都知道走去邊呀?[/quote]

俾消防員睇 :?:
火生知唔知 :?:[/quote]
呀~~~~我知.....售樓書有講..... :mrgreen:
作者: Solskjaer    時間: 2003-10-3 19:34:26

[quote:dec8d896c5="wicyh"]走廊燈[/quote]
FG室之間無天井位睇唔到走廊架.
作者: gp    時間: 2003-10-4 23:17:06

睇o下大角咀d新樓 隔火層d燈係開到好光呀!

我想應該唔會怕被樓上隔火層d燈(澄)住 而係怕隔離樓o既隔火層d燈(澄)住先真! :em12:
作者: kwcha333    時間: 2022-10-7 15:22:19

通常都係著燈下麻?

破產百科為客戶提供自願破產申請或強制破產申請後的
破產 後 生活專業服務。無論您是自願破產、強制破產,還是已經破產,我們都可以提供服務,協助您處理破產事宜

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2