藍澄灣業主社群

標題: 召集一座同伴 [打印本頁]

作者: unicorn    時間: 2006-3-22 01:09:19     標題: 召集一座同伴

希望討論一堆切身問題
改善環境
有意請PM我

:face13:  :face13:
作者: diedsee    時間: 2006-3-22 13:43:04

又係橋 ar??
作者: dick queenie    時間: 2006-3-22 14:11:41

點解只係得一座???
係咪講緊鬧鬼單野???
作者: diedsee    時間: 2006-3-22 15:45:20

[quote:785958d776="dick&queenie"]點解只係得一座???
係咪講緊鬧鬼單野???[/quote]
你又知
講小小嚟聽下好wor 8)
作者: Eddy Lam    時間: 2006-3-22 17:11:34

[quote:9d5013ea8f="dick&queenie"]點解只係得一座???

你講真定假呀?
作者: 一家四口    時間: 2006-3-22 19:04:09

係都唔好喺度講 大家pm講啦 唔係真係影響樓價架喎..... :face13:
作者: 一家四口    時間: 2006-3-22 19:05:13     標題: Re: 召集一座同伴

[quote:5624fc501b="unicorn"]希望討論一堆切身問題
改善環境
有意請PM我

發生咩事....我都係第一座既....請pm我.....

:face13:  :face13:[/quote]
作者: Tomato    時間: 2006-3-22 20:21:07

係咪關於隔離條幹線ge隔音問題??
喂喂...咩有鬼呀?? :em07:
作者: dracula    時間: 2006-3-22 20:41:37

我咪係鬼囉 不過我都冇四圍走 如果咁都嚇親你 真係要講聲.........你時運低喇~
作者: diedsee    時間: 2006-3-22 22:59:49

亞dick少講ge嘢都信  :poor:
彊屍就有隻 近排仲冇啦啦翻生....好彩我時運高 :
作者: grassman    時間: 2006-3-22 23:09:10

有乜要收埋講?
作者: 一家四口    時間: 2006-3-23 09:36:08

[quote:624a1dcfd5="dick&queenie"]點解只係得一座???

dick&queenie 係邊單鬼野呀 可否pm比我 真係想八吓喎
作者: kelvenlit    時間: 2006-3-23 12:26:09

can you PM me also....... i wanna know...... although i am not a frequent visitor of this website...... i feel interested in it....... :em07:
作者: J and P    時間: 2006-3-23 12:52:06     標題: Re: 召集一座同伴

[quote:b0574ff3fc="一家四口"][quote:b0574ff3fc="unicorn"]希望討論一堆切身問題
改善環境
有意請PM我

發生咩事....我都係第一座既....請pm我.....

:face13:  :face13:[/quote][/quote]

unicorn一向講緊一座旁的天橋 (環境問題)!

Dick講的係咪:
有位網友,login 名為Dracula(德古拉),網友常稱彊屍鬼(德古拉=),住一座單位,常於一座出沒...

真係要睇開呢個網,先知佢地想講咩 !
作者: 一家四口    時間: 2006-3-23 17:11:43

:em01: 嚇死人啦.....
人地arm arm搬入來半年,如果真係有鬼,都唔知搬唔搬好架馬....

不過,其實我都要睇隻鬼住幾多樓既.... :roll:
作者: diedsee    時間: 2006-3-23 19:38:02

[quote:5a268a7282="一家四口"]:em01: 嚇死人啦.....
人地arm arm搬入來半年,如果真係有鬼,都唔知搬唔搬好架馬....

不過,其實我都要睇隻鬼住幾多樓既.... :roll:[/quote]
都話唔洗信dick少講 ge 嘢啦 :
作者: Billy    時間: 2006-3-24 08:13:15

[quote:391cd74830="一家四口"]

不過,其實我都要睇隻鬼住幾多樓既.... :roll:[/quote]

隻彊屍住2x樓... :  :  :
作者: diedsee    時間: 2006-3-24 09:36:33

[quote:4fa9a98db5="Billy"][quote:4fa9a98db5="一家四口"]

隻彊屍住2x樓... :  :  :[/quote]
仲會代身金魚佬 :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2