藍澄灣業主社群

標題: 克勤終於宣報結婚喇! [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-16 00:04:02     標題: 克勤終於宣報結婚喇!

好o野! :yeah: 終於都有情人終成萶屬。 :em04:
作者: leemoksau    時間: 2006-1-16 00:19:20

同邊個呀?
作者: Tomato    時間: 2006-1-16 00:52:18

喂...我都好開心呀!!
佢仲叫盧淑儀做老婆 好正呀... :em11:
雖然我知好多人會話咁宣佈 係博宣傳....但係我唔理呀...:em20:
我覺得佢真係好好 起碼佢拍拖大大方方 唔會比個女朋友左閃右避 好似唔見得光咁....
我1月28日去睇克勤concert啦 好期待....

Jeffrey: 我0個日聽到shirley個電話鈴聲係婚前的女人 :em12: ....我而家個鈴聲都係克勤...勝情中人呀 :yeah:
作者: leemoksau    時間: 2006-1-16 00:59:17

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-16 01:51:54

[quote:4b5ba3b847="Tomato"]喂...我都好開心呀!!
佢仲叫盧淑儀做老婆 好正呀... :em11: [/quote]
我同 Shirley 身為佢既 fans 都好期待哩一刻。
[quote:4b5ba3b847="Tomato"]雖然我知好多人會話咁宣佈 係博宣傳....但係我唔理呀...:em20: [/quote]
如果可以我都希望可以係全世界面前宣佈我娶 Shirley,不過已經吾可以喇 ops:
[quote:4b5ba3b847="Tomato"]我覺得佢真係好好 起碼佢拍拖大大方方 唔會比個女朋友左閃右避 好似唔見得光咁....
我1月28日去睇克勤concert啦 好期待....[/quote]
我想買 2月3號,不過可能無得賣o路! :poor:
[quote:4b5ba3b847="Tomato"]Jeffrey: 我0個日聽到shirley個電話鈴聲係婚前的女人 :em12: ....我而家個鈴聲都係克勤...勝情中人呀 :yeah:[/quote]
首歌係我幫佢簡傢 :em04: 不過佢吾知歌名。 :zdevil:
作者: leemoksau    時間: 2006-1-16 02:22:44

作者: Tomato    時間: 2006-1-16 21:20:10

做乜莫愁整個咁愁ge公仔....
作者: Tomato    時間: 2006-1-16 21:24:50

Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-16 22:52:37

[quote:7ac93c8fde="Tomato"]Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 [/quote]
傻啦! ops: 每人有好多面,有優點亦有缺點,我 D 缺點你見吾到o姐! h:
作者: H and H    時間: 2006-1-17 00:03:24

[quote:c4b47a9e83="Tomato"]Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 [/quote]冇錯! 完全feel到jeffrey既心思~呢d野真係有錢都買唔到!  Shirley 真係幸福!
作者: leemoksau    時間: 2006-1-17 00:16:39

[quote:2596050edf="Tomato"]做乜莫愁整個咁愁ge公仔....[/quote]

因為無法刪除.

已經改咗個開心公仔啦.
作者: leemoksau    時間: 2006-1-17 00:21:39

[quote:7cf09f7983="H&H"][quote:7cf09f7983="Tomato"]Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 [/quote]冇錯! 完全feel到jeffrey既心思~呢d野真係有錢都買唔到!  Shirley 真係幸福![/quote]

係Jeffrey同Shirley兩個都好幸福. :face13:
Jeffrey不失為一個開心果 整傷咗條腰骨痛到死都仲可以維持一向咁好o既笑容.
見到佢o既笑容 人都開心D.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-17 14:00:42

[quote:846b7bea1f="leemoksau"][quote:846b7bea1f="H&H"][quote:846b7bea1f="Tomato"]Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 [/quote]冇錯! 完全feel到jeffrey既心思~呢d野真係有錢都買唔到!  Shirley 真係幸福![/quote]

係Jeffrey同Shirley兩個都好幸福. :face13:
Jeffrey不失為一個開心果 整傷咗條腰骨痛到死都仲可以維持一向咁好o既笑容.
見到佢o既笑容 人都開心D. [/quote]
多謝大家o既讚賞 ops: 。其實係假像,好多人都有好o既一面,不過可能對方無發現o姐!正是人人常講o既 "生在福中不知福",又叫 "當局者迷"。
相反 Shirley 就係感受吾到我喇! :em18:
作者: milk    時間: 2006-1-17 22:38:48

[quote:d29f54f503="Jeffrey & Shirley"]多謝大家o既讚賞 ops: 。其實係假像,好多人都有好o既一面,不過可能對方無發現o姐!正是人人常講o既 "生在福中不知福",又叫 "當局者迷"。
相反 Shirley 就係感受吾到我喇! :em18:[/quote]肥仔,歌都有得你聽"誰明白女人天生口不對心"啦,其實雪梨個心可能已經冧到暈唔好意思講出口嗟! ops:
作者: leemoksau    時間: 2006-1-18 00:11:25

[quote:11e237906b="Jeffrey & Shirley"]多謝大家o既讚賞 ops: 。其實係假像,好多人都有好o既一面,不過可能對方無發現o姐!正是人人常講o既 "生在福中不知福",又叫 "當局者迷"。
[/quote]

係"在福中不知福"呀.

[quote:11e237906b="Jeffrey & Shirley"]相反 Shirley 就係感受吾到我喇! :em18:[/quote]

邊度係呢 :em20:
見Shirley笑得咁甜蜜 點會感受唔到呀?
作者: Billy    時間: 2006-1-18 00:26:38

[quote:73b6ee586f="Jeffrey & Shirley"]多謝大家o既讚賞 ops: 。其實係假像,好多人都有好o既一面,不過可能對方無發現o姐!正是人人常講o既 "生在福中不知福",又叫 "當局者迷"。[/quote]

你識咁諗已經好難得喇...... h:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-18 02:10:32

[quote:adf8cc314f="milk"]
肥仔,歌都有得你聽"誰明白女人天生口不對心"啦,其實雪梨個心可能已經冧到暈唔好意思講出口嗟! ops:[/quote]
[quote:adf8cc314f="leemoksau"]
邊度係呢 :em20:
見Shirley笑得咁甜蜜 點會感受唔到呀?[/quote]
希望係啦! :face13:
就算而家佢感受吾到,不過我都希望會造到佢感受到為止。
作者: saga    時間: 2006-1-18 12:02:36

[quote:9f2d6cc5a5="Jeffrey & Shirley"][quote:9f2d6cc5a5="Tomato"]Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 [/quote]
傻啦! ops: 每人有好多面,有優點亦有缺點,我 D 缺點你見吾到o姐! h:[/quote]

你既缺點係: 搞婚禮為左影相. 主客不分  :
作者: saga    時間: 2006-1-18 12:05:32

[quote:81b1a3a7a7="Jeffrey & Shirley"]希望係啦! :face13:
就算而家佢感受吾到,不過我都希望會造到佢感受到為止。 [/quote]

見到呢句
心裡響起  "積肥的愛如潮水 ~~~ 愛如潮水將 Shirley 向你推~~~~ "

:  :  :  :  :  :  :  :  :
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-19 13:52:46

[quote:08446fedd6="saga"][quote:08446fedd6="Jeffrey & Shirley"][quote:08446fedd6="Tomato"]Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
傻啦! ops: 每人有好多面,有優點亦有缺點,我 D 缺點你見吾到o姐! h:[/quote]

你既缺點係: 搞婚禮為左影相. 主客不分  :[/quote]
咁可以多D 野留念吖o麻!因為個酒席幾個鐘就無左,但係畢錢就最大,但係回憶就最少囉,好似好吾底咁! ops:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-19 13:53:37

[quote:36c8b4ecbd="saga"][quote:36c8b4ecbd="Jeffrey & Shirley"]希望係啦! :face13:
就算而家佢感受吾到,不過我都希望會造到佢感受到為止。 [/quote]

見到呢句
心裡響起  "積肥的愛如潮水 ~~~ 愛如潮水將 Shirley 向你推~~~~ "

:  :  :  :  :  :  :  :  :[/quote]
咁幾時到你o姐?!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2