藍澄灣業主社群

標題: 積肥與雪梨 - Invitation Card 投票 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-11-24 14:06:40     標題: 積肥與雪梨 - Invitation Card 投票

閣下最喜歡邊張呢?

作者: grassman    時間: 2005-11-24 14:25:44

始終覺得#2好d,有d花花、rings、cake陪襯o下!

但"Just Married"好似唔arm喎,你都未結? 或姐o個日有人搶新娘呢! :zdevil:
作者: vivian    時間: 2005-11-24 15:26:12

第一張 : 華麗感
第二張 :濃情感
第三張 :溫馨感
第四張 :您您您.....敢都感     (日本人??? )

說真,其實張張各有特色,心意可嘉!!
but 我喜歡 #2 and #3
how about 來一張 ....... 中山裝,旗袍 ....  相信會幾正 !!    ....
作者: FireFire    時間: 2005-11-24 16:08:21

都係第三張....唔變.... h:
作者: H and H    時間: 2005-11-24 16:47:32

向呢度睇又好似 #2 好dd
作者: Tomato    時間: 2005-11-24 16:51:34

我堅持3 !!!!
不過 而家睇2都幾好!!
作者: RangerX    時間: 2005-11-24 18:39:14

#1 #2 太複雜 似婚紗店poster...
#3 比較好 不過銀色底唔係好襯. 換紅底白字or黑底黃字會sharp好多.
作者: diedsee    時間: 2005-11-24 20:20:42

I choose #3!
#4 ... juz like a poster
作者: leemoksau    時間: 2005-11-24 21:52:17

作者: 積肥    時間: 2005-11-25 00:44:41

恭喜大家!是次投票活動,每位參加者都會得到所投之 Invitation Card 一張,麻煩大家 PM 個地址比我,等本人於下個月頭放入閣下之信箱內。 ops:

如閣下並沒有參加是次投票活動的話,本人亦不會理會 : 。亦會於下月頭投放其中一張 Invitation card 於閣下信箱內。 :

請各位留意自己的私人訊息,本人會於日內 PM 閣下要求提供地址以方便日後投放邀請咭。哈哈!
作者: 積肥    時間: 2005-11-25 00:45:53

[quote:5bf646f1bb="grassman"]始終覺得#2好d,有d花花、rings、cake陪襯o下!

但"Just Married"好似唔arm喎,你都未結? 或姐o個日有人搶新娘呢! :zdevil:[/quote]
:em20:  :em20:
作者: 積肥    時間: 2005-11-25 00:47:49

[quote:7138f00f17="vivian"]第一張 : 華麗感
第二張 :濃情感
第三張 :溫馨感
第四張 :您您您.....敢都感     (日本人??? )

說真,其實張張各有特色,心意可嘉!!
but 我喜歡 #2 and #3
how about 來一張 ....... 中山裝,旗袍 ....  相信會幾正 !!    ....[/quote]
其實仲有相未番,有時間的話,你想要o個張可能會出現。 :wink:
作者: 積肥    時間: 2005-11-25 00:52:52

[quote:cb39e6306e="RangerX"]似婚紗店poster...[/quote]
正是要此感覺。
[quote:cb39e6306e="RangerX"]不過銀色底唔係好襯[/quote]
亦有人同你一樣咁講。不過 Design 係有少少 "個人主意" 暫時吾改,不過可能遲 D 會改,HA!HA!  :
作者: Tomato    時間: 2005-11-25 10:35:50

[quote:1184a74e0c="積肥"]恭喜大家!是次投票活動,每位參加者都會得到所投之 Invitation Card 一張,麻煩大家 PM 個地址比我,等本人於下個月頭放入閣下之信箱內。 ops: [/quote]

我覺得你應該比晒四張我地 咁默唔駛揀lor........呵呵 :
作者: Billy    時間: 2005-11-25 23:24:53

睇唔到呀. :em01:
不過你知我選邊幅架啦... :em12:
作者: grassman    時間: 2005-11-25 23:28:42

[quote:741794424c="Billy"]睇唔到呀. :em01:
不過你知我選邊幅架啦... :em12:[/quote]

你簽名個img都睇唔到喎!
作者: Billy    時間: 2005-11-26 00:37:57

[quote:90277faf4c="grassman"][quote:90277faf4c="Billy"]睇唔到呀. :em01:
不過你知我選邊幅架啦... :em12:[/quote]

你個簽名個img都睇唔到喎![/quote]

我都唔知點解喎...... :dead:
作者: josyuen    時間: 2005-11-26 09:31:56

the second one is the best because it is the most elegant one.
作者: Hotcake    時間: 2005-11-26 11:25:01

[quote:7b8c092691="積肥"][quote:7b8c092691="grassman"]始終覺得#2好d,有d花花、rings、cake陪襯o下!

但"Just Married"好似唔arm喎,你都未結? 或姐o個日有人搶新娘呢! :zdevil:[/quote]
:em20:  :em20:[/quote]

又或者果日有人"搶新郎" 呢!! :em07:
作者: Billy    時間: 2005-11-26 11:38:39

我CHECK過因為D相放左係你SERVER.
所以我睇唔到.
不如你放上RC SERVER啦..
可能好多人同我情況一樣都唔定...
作者: 積肥    時間: 2005-12-3 07:10:20

加埋哩幅之後,大家點睇呢!

作者: Billy    時間: 2005-12-3 09:02:16

[quote:dff102de3b="積肥"]加埋哩幅之後,大家點睇呢!
[/quote]

重係要放係自己個server樹..... :x
即係唔比我睇姐.... :twisted:  :em20:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-12-3 09:28:52

吾知點解無得插圖喎 :?: ,吾信你試試吖。 ops:
作者: H and H    時間: 2005-12-3 16:46:02

我鍾意第 #5 張
作者: Billy    時間: 2005-12-3 22:42:22

唔知點解係andy屋企又睇到喎..... :dead:

No. 3  :em11:
作者: bikbark    時間: 2005-12-4 11:25:38

#5係簡潔d,集中主角身上多d
作者: hales    時間: 2005-12-4 11:33:28

嘩師兄..你仲未決定到咖? =.=
唔夠一個月喎...........
作者: Solskjaer    時間: 2005-12-5 01:13:56

[quote:aded852c49="hales"]嘩師兄..你仲未決定到咖? =.=
唔夠一個月喎...........[/quote]
唔怪之得我仲未收到張咭啦快啲決定啦!
作者: 積肥    時間: 2005-12-5 01:21:57

其實每個人都會收到吾同o既咭! :
作者: milk    時間: 2005-12-5 04:54:16

又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁我只好揀......................................#6...................................啦 :
作者: Tomato    時間: 2005-12-5 09:13:38

我覺得5 號仔唔錯 顏色好sharp好warm....我始終覺得著住婚紗禮服影ge相係最靚....... :mrgreen:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-12-5 13:35:16

[quote:5e4c587267="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁我只好揀......................................#6...................................啦 :[/quote]
咁都比你發現我開工造緊第六張,利害!利害! :
作者: H and H    時間: 2005-12-5 15:08:21

[quote:80f6e61ac2="Jeffrey & Shirley"][quote:80f6e61ac2="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁我只好揀......................................#6...................................啦 :[/quote]
咁都比你發現我開工造緊第六張,利害!利害! :[/quote]梗係啦...因為佢係你老...............媽吖嘛 :  :
作者: hales    時間: 2005-12-8 13:42:02

[quote:14ca08c99e="Jeffrey & Shirley"][quote:14ca08c99e="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁都比你發現我開工造緊第六張,利害!利害! :[/quote]

喂~唔係講笑~~!
你做咁多個design .....
時席年尾 有無打算做夠12個不同款式 然後將部份
文字刪去 改裝成月曆 用埋黎做你擺酒果日既小禮物呀? :em11:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-12-8 14:16:09

[quote:d511348b9a="hales"][quote:d511348b9a="Jeffrey & Shirley"][quote:d511348b9a="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁都比你發現我開工造緊第六張,利害!利害! :[/quote]

喂~唔係講笑~~!
文字刪去 改裝成月曆 用埋黎做你擺酒果日既小禮物呀? :em11:[/quote]
月曆就無本事喇,年曆咭就造緊一張〔就快埋尾〕,咁都比你發現用黎造擺酒果日既小禮物添!另外亦希望大家係收 Inivtation Card 前,我造好左佢,咁就一次過比哂大家。
第六張已經攪掂,又如何呀?

作者: Tomato    時間: 2005-12-8 15:07:31

[quote:b4eaf5435a="Jeffrey & Shirley"][quote:b4eaf5435a="hales"][quote:b4eaf5435a="Jeffrey & Shirley"][quote:b4eaf5435a="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

喂~唔係講笑~~!
文字刪去 改裝成月曆 用埋黎做你擺酒果日既小禮物呀? :em11:[/quote]
月曆就無本事喇,年曆咭就造緊一張〔就快埋尾〕,咁都比你發現用黎造擺酒果日既小禮物添!另外亦希望大家係收 Inivtation Card 前,我造好左佢,咁就一次過比哂大家。
第六張已經攪掂,又如何呀?
[/quote]

係咪真係做月曆咭0架?正.......我要我要!!!
作者: vivian    時間: 2005-12-8 17:30:06

啊 ~ 我最鐘意呢張,田園氣息,好舒服呀!
靈機一觸,不如整張係RC背景
應該幾有意義!
作者: Tomato    時間: 2005-12-8 18:01:46

喂 仲有無第7張..... :detective
我鍾意第6張 好正........我又轉軚喇 我要第6張.....
第6張好正呀.....
作者: bikbark    時間: 2005-12-8 22:27:05

第6張最好啦,如果改埋隻font就好上加好(小妹個人喜好,可以不理)
作者: 積肥    時間: 2005-12-9 22:09:41

大家咁嘗面,睇下有無機會造夠十二張啦! :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2