藍澄灣業主社群

標題: 優質乾洗會..洗衫唔優質!! 洗衣機漏機油!! [打印本頁]

作者: BT    時間: 2005-11-6 11:55:49     標題: 優質乾洗會..洗衫唔優質!! 洗衣機漏機油!!

今次係第二次了,比佢磅洗完D衫件件都有啡色一撻撻!

早2個月係第一次,當時要攞番D衫比佢重洗及去漬,店員唔知乜原因,不過又唔保證去到漬喎!過兩日攞番,D漬係淡咗但係仲見到囉!

之後老闆話係機油漬喎,佢勁道歉..我好無奈 :cry: ,D衫多數係睡衣/Tee,見唔係好大損失加上無得解決,咪由佢囉!

點知今朝攞衫,案件重演:牛仔褲/tee等又有啡色一撻撻 :em01:
不過我無去重洗..因為我唔敢再比衫佢洗喇!

大家留意吓喇!
作者: milk    時間: 2005-11-8 00:07:39

曾經俾佢地攪到我o的衫縮水兩次之後,我就再冇幫襯過囉! :em18:
作者: zoensw    時間: 2005-11-8 09:35:10

yes I put six clothes there & all of them need to re-wash. You must check after washing. Do you know if there is any cleaning shop in Kwai Fong
作者: vivian    時間: 2005-11-8 11:39:52

舊年我比件羽絨佢洗都洗得唔乾淨.......   :cry:
至今都沒有幫襯了
作者: 一家四口    時間: 2005-11-11 19:38:43

葵芳近興芳路有一間幾好架 因我之前住葵芳都係幫襯果間 (但好抱歉我只係識去冇留意佢個店名) 喺豆豆麵包店隔離...
作者: kwcha333    時間: 2022-10-7 14:43:11

真係唔講唔知

冷氣機是一款室內的電器,使用前,應詳閱說明書。如想避免冷氣機滴水所帶來的
冷氣機 保養期困擾,應定期為冷氣機進行保養。

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2