藍澄灣業主社群

標題: 宇晴軒 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2003-9-23 00:22:14     標題: 宇晴軒

昨日去左睇宇晴軒示範單位,左隻”恐龍仔”。

某D單位有D似藍澄灣AH座單位。但好似比較細呢。

得閑去佐敦”港景峰”三樓睇睇,但記得小心錢包,因為o的Sales發”Din"o甘勇過黎。小心小心!!

Jeffrey & Shirley
作者: Simpsons    時間: 2003-9-23 00:26:36

:em11:  同意 !!!

d Sales 真係 Din  !!! :em07:  :em07:  :em07:
作者: diedsee    時間: 2003-9-23 00:31:42

值得一睇嗎??
作者: Simpsons    時間: 2003-9-23 00:38:52

得閑都無防 !  可以參考下 d 設計及裝修.  交通方便 又有免費車 !
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2003-9-23 00:45:42

睇完一o的單位後,會發現藍澄灣o的單位比佢大得多及實用。

而且有好多shuttle bus選擇離開。

Jeffrey & Shirley
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2003-9-23 01:06:28     標題: Re: 宇晴軒

[quote:823eb52773="Jeffrey & Shirley"]昨日去左睇宇晴軒示範單位,左隻”恐龍仔”。

某D單位有D似藍澄灣AH座單位。但好似比較細呢。

得閑去佐敦”港景峰”三樓睇睇,但記得小心錢包,因為o的Sales發”Din"o甘勇過黎。小心小心!!

Jeffrey & Shirley[/quote]

作者: diedsee    時間: 2003-9-23 01:08:40

仲以為係cute cute 恐龍公仔添 :cry:
作者: FireFire    時間: 2003-9-23 01:36:47

有冇野送架.............
作者: Simpsons    時間: 2003-9-23 13:17:19

我去完都唔知原來有野送嘅 !? :em06:
作者: Ha and Kui    時間: 2003-9-23 13:31:55

唔係淨係送俾小朋友o架咩?  :?:
作者: wychan    時間: 2003-9-23 13:40:29

送恐龍仔 :?: 唔通呢個係恐龍煱?? 定係宇晴軒的買家像恐龍般 - 絕晒種.... 哈哈..
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-9-23 13:43:31

係皮質地定係硬膠黎o架?????????

去到駛唔駛排隊呀?????????

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2