藍澄灣業主社群

標題: 打排球 [打印本頁]

作者: dracula    時間: 2005-7-16 00:06:48     標題: 打排球

有冇人有興趣打排球呢? :?:
作者: 積肥    時間: 2005-7-16 00:24:08     標題: Re: 打排球

[quote:13fae215d5="dracula"]有冇人有興趣打排球呢? :?:[/quote]
中學既時候有,仲非常鍾意。 :em04:
不過要操一段時間,隻手先會無咁痛! :em03:
作者: bikbark    時間: 2005-7-16 01:36:11

hales兄好似想打 據事主講佢當年曾經打得o下o架 (指排球嗟)
作者: 積肥    時間: 2005-7-16 01:53:02

[quote:9d3b1d7110="bikbark"]hales兄好似想打 據事主講佢當年曾經打得o下o架 (指排球嗟)[/quote]
咁就要同 hales 兄切磋下喇! :em12:
作者: milk    時間: 2005-7-16 02:16:45

嘩~我都好耐好耐冇打過喇,不過又係打得唔好果隻! ops:

[quote:ff21b80aa5="積肥"][quote:ff21b80aa5="bikbark"]hales兄好似想打 據事主講佢當年曾經打得o下o架 (指排球嗟)[/quote]咁就要同 hales 兄切磋下喇! :em12:[/quote]嘻嘻嘻~~~~~人E打排球~~~~~ :
作者: 積肥    時間: 2005-7-16 02:19:21

[quote:ee2334e680="milk"]嘩~我都好耐好耐冇打過喇,不過又係打得唔好果隻! ops:

[quote:ee2334e680="積肥"][quote:ee2334e680="bikbark"]hales兄好似想打 據事主講佢當年曾經打得o下o架 (指排球嗟)[/quote]咁就要同 hales 兄切磋下喇! :em12:[/quote]嘻嘻嘻~~~~~人E打排球~~~~~ :[/quote]
搵埋亞 Robert 一齊組個肥仔排球隊啦! :
作者: milk    時間: 2005-7-16 02:33:48

[quote:3a73f60896="積肥"][quote:3a73f60896="milk"]嘻嘻嘻~~~~~人E打排球~~~~~ :[/quote]搵埋亞 Robert 一齊組個肥仔排球隊啦! :[/quote]唔.....唔...................咁就要搵個足球場先夠位打喎~ :roll:

幻想o下你地著排球褲個樣先~ :
作者: 積肥    時間: 2005-7-16 02:39:00

[quote:1268606352="milk"]唔.....唔...................咁就要搵個足球場先夠位打喎~ :roll:[/quote]
可能要 book 個哥爾夫球場先得喇! :em18:
作者: milk    時間: 2005-7-16 02:50:23

[quote:4fc6879f26="積肥"]可能要 book 個哥爾夫球場先得喇! :em18:[/quote]不如成個島啦! :wink:

差唔多訓喇,Good night! :em02:
作者: 積肥    時間: 2005-7-16 02:55:54

早抖! ops:
作者: grassman    時間: 2005-7-16 08:47:32

我都打,但我估唔夠人,落泳池打沙灘波啦!
作者: hales    時間: 2005-7-16 09:37:39

gogogo~~
去book場啦~~~
作者: dracula    時間: 2005-7-16 10:09:30

[quote:b6215d0a05="hales"]gogogo~~
去book場啦~~~[/quote]

咁麻煩哂你喎!  :em11:
作者: milk    時間: 2005-7-16 13:31:32

[quote:f88a97e07c="grassman"]我都打,但我估唔夠人,落泳池打沙灘波![/quote]依~幾好喎~
澄澄呢?澄澄會唔會到o架? :face13:
作者: 肥度    時間: 2005-7-16 14:14:38

[quote:bd445bffd6="積肥"][quote:bd445bffd6="milk"]嘩~我都好耐好耐冇打過喇,不過又係打得唔好果隻! ops:

[quote:bd445bffd6="積肥"][quote:bd445bffd6="bikbark"]hales兄好似想打 據事主講佢當年曾經打得o下o架 (指排球嗟)[/quote]咁就要同 hales 兄切磋下喇! :em12:[/quote]嘻嘻嘻~~~~~人E打排球~~~~~ :[/quote]
搵埋亞 Robert 一齊組個肥仔排球隊啦! :[/quote]

肥仔排球隊 !!!
點可以吾預埋我呀

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2