藍澄灣業主社群

標題: "新樓設計全攻略" 出版未呀? [打印本頁]

作者: gp    時間: 2003-9-21 00:22:27     標題: "新樓設計全攻略" 出版未呀?

今日到seven搵極都無? :em01:
作者: saga    時間: 2003-9-22 09:35:02     標題: Re: "新樓設計全攻略" 出版未呀?

[quote:6f375388d0="gp"]今日到seven搵極都無? :em01:[/quote]

find the file attachment at the graphics posting forum
作者: 小yen    時間: 2003-9-22 20:49:27     標題: 出左la!!!

dear all

全新既 "新樓‧設計全攻略"#20期終於在等到頸都長既時候就剛過左既sunday我在報紙檔喥買左la重係朝早剛番放上架添呀 開心到我呀 不過有d美中不足既係平時講樓盤既時候會講埋隨樓附送既傢俱/廚櫃/電器...個brand name架but我地個果個就淨係講送咩野就冇講過任何brand n.有d失望anyway本書都講得好詳細呀真係要買番本先對得住自己架 最衰我屋企個cable壞左if唔係噤我1定會show俾大家俾 好似吹水swimming pool喥有得睇喎你試下過去睇下.

:em02:

小YEN
作者: wychan    時間: 2003-9-22 21:48:50

可以在這裡看 (由h&h提供)

http://hk.photos.yahoo.com/rcrest_friends
作者: Suzuki    時間: 2003-9-22 22:35:45

Thank you very much Wychan!!  I hv see the pic la!!
作者: Simpsons    時間: 2003-9-23 08:45:23

我今朝係沙田新城市廣場近 Body Shop 的大報紙檔都買到呀 !   :em17:  :em17:  :em17:

應該重有 未買襯手 !  :em13:  :em13:  :em13:
作者: gp    時間: 2003-9-23 19:21:26

:em04: 買到啦!! :em04:
作者: Ho and Serene    時間: 2003-9-23 21:59:00

How much ? :?:
作者: lamlam    時間: 2003-9-23 22:11:13

[quote:835d7ef14f="Ah Ho"]How much ? :?:[/quote]

盛惠48蚊
作者: Ho and Serene    時間: 2003-9-23 22:20:59

請問係咪得4頁紙關於講藍澄灣呀?講d離聽o下....
作者: wychan    時間: 2003-9-23 22:27:17

[quote:555d20263b="Ah Ho"]請問係咪得4頁紙關於講藍澄灣呀?講d離聽o下.... [/quote]

有四張 scan version 清少少版 (thx H&H)

有興趣就 pm SAGA 俾個 ftp 你 download
作者: Ho and Serene    時間: 2003-9-23 22:39:52

我都唔識點樣pm?? 有冇第二個方法? :em06:
作者: saga    時間: 2003-9-23 22:42:58

[quote:a9aed85d94="Ah Ho"]我都唔識點樣pm?? 有冇第二個方法? :em06:[/quote]

我 pm 左你
檢查你的私人訊息吧  :
作者: wychan    時間: 2003-9-23 22:43:35

[quote:b990b63135="Ah Ho"]我都唔識點樣pm?? 有冇第二個方法? :em06:[/quote]

好簡單  在 "查看誰在線上" 見到個名然後見到佢的profile. 同時你會見到 pm 的 icon 然後 click 一下, 就可以打 personal message 俾佢了.. 試下啦...
作者: Ho and Serene    時間: 2003-9-23 23:05:52

Wychan

我收到你d圖及成功pm到啦...真係唔該晒你.....Thanks :em21:
作者: gp    時間: 2003-9-24 20:28:40

Saga 你隻公仔好cute呀! 有無名呀?
作者: lamlam    時間: 2003-9-24 20:39:30

佢之唔係大人同細佬都咁鍾意既哈母太郎law.
作者: gp    時間: 2003-9-24 20:51:21

係呀係呀 隻隻都差唔多樣 但係d細路又可以分得出佢o地個名 奇怪? 8)
作者: lamlam    時間: 2003-9-24 20:55:00

[quote:6c1d273f75="gp"]係呀係呀 隻隻都差唔多樣 但係d細路又可以分得出佢o地個名 奇怪? 8)[/quote]

咁即係你當我係細佬呀 :em12:
作者: gp    時間: 2003-9-24 21:07:40

唔係細佬 係細路先o岩 he he!
作者: Ice    時間: 2003-9-24 21:47:35

[quote:87f7724d13="gp"]係呀係呀 隻隻都差唔多樣 但係d細路又可以分得出佢o地個名 奇怪? 8)[/quote]

我都完全唔識分  :
作者: lamlam    時間: 2003-9-24 22:02:05

[quote:92364b33f5="Ice"][quote:92364b33f5="gp"]係呀係呀 隻隻都差唔多樣 但係d細路又可以分得出佢o地個名 奇怪? 8)[/quote]

我都完全唔識分  :[/quote]

hehe! 你呃細路o羊 絲絲 :em12:

你咪係同亞哈公子........... :em12:  :em12:
作者: saga    時間: 2003-9-25 00:18:32

[quote:673a43251c="lamlam"]
hehe! 你呃細路o羊 絲絲 :em12:

你咪係同亞哈公子........... :em12:  :em12:[/quote]

有睇卡通就會知佢地叫咩名
但要係睇 TVB ...

d 小朋友下晝做完功課就會睇電視 ~
一定知叫咩名仲分到 ` :mrgreen:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2