藍澄灣業主社群

標題: 健身室有個靚女 [打印本頁]

作者: 肥度    時間: 2005-6-2 20:50:56     標題: 健身室有個靚女

頭先係下面做gym 見到個靚女呀.... :face13:
作者: grassman    時間: 2005-6-2 21:02:04     標題: Re: 健身室有個靚女

[quote:de4399e451="肥度"]頭先係下面做gym 見到個靚女呀.... :face13:[/quote]

馬上落去睇下先! :em02:
作者: 肥度    時間: 2005-6-2 21:03:49

佢走先過我架..不過我走既時候又見佢坐係出面睇雜誌喎
作者: 老鼠倫大米    時間: 2005-6-2 21:04:42

你系未話緊我呀! :em12:
作者: 肥度    時間: 2005-6-2 21:05:19

吓...佢同佢媽媽一齊架喎...好似
作者: Stephen@RC    時間: 2005-6-2 21:05:42

嘩, 幫我問下佢廳日去唔去做運動  :mrgreen:
作者: 肥度    時間: 2005-6-2 21:06:48

你話我問吾問度呀啦
作者: 老鼠倫大米    時間: 2005-6-2 21:08:09

嗰個系我個"非溶"嚟~~~
作者: 肥度    時間: 2005-6-2 21:11:05

really ?? 妳真係嗰位靚女 ? 咁妳真係好有明星相..去選港姐實win
作者: Eddy Lam    時間: 2005-6-2 21:35:10

[quote:7654122f45="肥度"]really ?? 妳真係嗰位靚女 ? 咁妳真係好有明星相..去選港姐實win[/quote]

衰仔! 唔讀書 係度撩女仔!!!  :em20:
作者: Ricky and Carol    時間: 2005-6-2 21:39:26

[quote:7ef017ab41="肥度"]吓...佢同佢媽媽一齊架喎...好似[/quote]

我知你話邊個喇....不過我覺得佢ok囉~
作者: dracula    時間: 2005-6-2 21:40:22

[quote:3128d524ee="肥度"]really ?? 妳真係嗰位靚女 ? 咁妳真係好有明星相..去選港姐實win[/quote]

肥度 你沒有第一時間通知版面管理員(我) 係不可原諒 一個黃牌都係走唔luck o架喇~  :x
作者: 肥度    時間: 2005-6-2 21:42:13

低呀...為左靚女...攞面黃牌...真係發夢都識笑呀...哈哈
作者: diedsee    時間: 2005-6-2 21:56:41

樓上班人~~醒啦 仲發夢 :
作者: MAGICKWOK    時間: 2005-6-2 21:59:01

肥度哥 我成日去 都見唔到靚女
下次你要影下相.....
俾我依個鄉下仔睇睇啦......
作者: 肥度    時間: 2005-6-2 22:02:09

呵呵...咁我咪要去親都帶相機囉.
作者: Ricky and Carol    時間: 2005-6-2 22:03:46

[quote:e8314fba88="MAGICKWOK"]肥度哥 我成日去 都見唔到靚女
下次你要影下相.....
俾我依個鄉下仔睇睇啦......[/quote]

我都係成日去....都唔o係好留意到有靚女...哈哈..
不過肥度講果個女仔.....應該好少去gym架....未見過佢~
作者: 肥度    時間: 2005-6-2 22:08:54

靚女靚女快d 浦頭啦...大家都好似吾係好信咁喎.
作者: Billy    時間: 2005-6-2 22:32:54

[quote:d44e3511bc="肥度"]really ?? 妳真係嗰位靚女 ? 咁妳真係好有明星相..去選港姐實win[/quote]

有冇咁誇呀.
會唔會係自由人呀.
作者: RangerX    時間: 2005-6-3 09:36:01

無上黎一日啫 大家......  :shock:
作者: grassman    時間: 2005-6-3 11:22:51

Wow......Wow...........!
作者: Sure Win    時間: 2005-6-3 17:38:55

等我又去睇0下係真有靚女先 重要去睇0下有冇靚仔. :em12:
作者: dick queenie    時間: 2005-6-3 17:51:59

肥度兄
下次落會所,帶定部映得相既電話響身邊
特撮呢家野,好睇時機。(^0^) /
作者: Eddy Lam    時間: 2005-6-3 17:59:34

[quote:802a676262="dick&queenie"]肥度兄
特撮呢家野,好睇時機。(^0^) /[/quote]

一陣俾人誤會佢偷窺就大鑊喇~
作者: 肥度    時間: 2005-6-3 18:56:14

[quote:bda5fdd610="Eddy Lam"][quote:bda5fdd610="dick&queenie"]肥度兄
特撮呢家野,好睇時機。(^0^) /[/quote]

一陣俾人誤會佢偷窺就大鑊喇~[/quote]

所以我係吾會帶既...
大家靠自己啦 :em12:
作者: dick queenie    時間: 2005-6-3 18:58:02

[quote:b128fce5f5="肥度"]大家靠自己啦 :em12:[/quote]

:cry:
作者: MAGICKWOK    時間: 2005-6-5 13:21:59

hello肥度

有冇影到靚相呀...

我地都好期待....haha

加油....

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2