藍澄灣業主社群

標題: 大陸的婚紗照-@o@- [打印本頁]

作者: milk    時間: 2005-4-27 00:30:07     標題: 大陸的婚紗照-@o@-

[轉貼] 網上留存的婚紗照,都幾靚! :em04:

拍攝地點:四川雅安!!
作者: milk    時間: 2005-4-27 00:31:02

:face13:
作者: milk    時間: 2005-4-27 00:31:45

ops:
作者: grassman    時間: 2005-4-27 00:36:09

週圍都冇風,但個頭紗咁飄既 :?:
作者: milk    時間: 2005-4-27 00:47:56

應該有o的風o既,但未必係大風!...........................我估 :roll:
作者: hales    時間: 2005-4-27 01:12:57

heyhey.....加把風扇咪有風囉..................................
作者: RangerX    時間: 2005-4-27 09:24:21

景~ 真係殺晒!  :em04:
呢輯的確算係拍得唔錯 但係大陸既婚紗照 拍到 :dead: 既亦都見唔少 小心選擇啦~  :wink:
作者: Tomato    時間: 2005-4-27 12:18:13

好靚呀......尤其係第一張 不過要去到四川 :shock:
我見有d人返大陸影 d衫化妝同佈景好老土.......所以上面呢輯真係絕靚... :em04:
作者: milk    時間: 2005-4-27 13:13:45

我覺得個景有o的似九寨溝~
作者: Sure Win    時間: 2005-4-27 13:25:20

[quote:f08066a227="milk"]我覺得個景有o的似九寨溝~ [/quote]

我都覺得似 但我未去過0架! h:
作者: Sure Win    時間: 2005-4-27 13:29:54

[quote:40e8b55b4c="Tomato"]好靚呀......尤其係第一張 不過要去到四川 :shock:
我見有d人返大陸影 d衫化妝同佈景好老土.......所以上面呢輯真係絕靚... :em04:[/quote]

0的post 好似香港同台灣都差唔多.
作者: 小恐龍    時間: 2005-5-7 15:50:09

我知道在哪裡啊
呵呵

還距離我家不太遠

ps:
milk這幾張 我之前都系度post過
不過可能你沒看到
呵呵
作者: Tomato    時間: 2005-5-7 18:04:12

[quote:47a5553256="小恐龍"]我知道在哪裡啊
呵呵
還距離我家不太遠[/quote]

嘩...你屋企好遠........ :shock:
作者: 小恐龍    時間: 2005-5-7 19:48:34

[quote:dc77305af8="Tomato"][quote:dc77305af8="小恐龍"]我知道在哪裡啊
呵呵
還距離我家不太遠[/quote]

嘩...你屋企好遠........ :shock:[/quote]

是阿
所以milk都知我一個人獨自在外打拼啊 :em13:

好想家啊 :em01:
作者: unicorn    時間: 2005-5-7 20:01:24

不要怪我多事
個新娘gin定流架(係唔係真係結婚)
作者: dick queenie    時間: 2005-5-7 22:57:50

我鍾意第三張呀!

q. :em04:
作者: milk    時間: 2005-5-8 02:50:23

[quote:3b6c72bb1a="小恐龍"]ps:
milk這幾張 我之前都系度post過
不過可能你沒看到
呵呵[/quote]可能我之前真係走漏眼 h: 不過這些婚紗照我都已經收左好耐![quote:3b6c72bb1a="小恐龍"]所以milk都知我一個人獨自在外打拼啊 :em13:
好想家啊 :em01:[/quote]乖乖~唔好喊~ :em21:

多o的同我地聚o下啦! :em19:
作者: 菠蘿油王子    時間: 2005-5-8 08:51:11

有朋友圳左去深圳影,影左四千幾蚊(三大大本相薄)
如果比較返香港影,相信會成萬蚊
不過一分錢一分貨,佢話 D 婚紗有 "跡",
最爆咀係個頭紗竟然穿左個 "窿"
作者: milk    時間: 2005-5-9 07:41:24

[quote:940ae7c407="菠蘿油王子"]最爆咀係個頭紗竟然穿左個 "窿"[/quote]夠.........特別 :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2