藍澄灣業主社群

標題: 4月份場地修訂版 [打印本頁]

作者: chee    時間: 2005-3-9 18:42:46     標題: 4月份場地修訂版

3-4-2005(日) 晚上8:00至10:00  葵涌運動埸(1號硬地)grassman已約對手
9-4-2005(六) 晚上7:00至10:00  青衣公園硬地 珀麗灣
17-4-2005(日) 晚上8:00至10:00  葵涌運動埸(1號硬地) chee
23-4-2005(六) 晚上8:00至10:00  荃灣沙咀道(1號硬地) - 女子隊
以上時間是否好一些  可兼顧各師兄時間  希望多些出席  如有師兄仍有多餘精力  可應付連續2日踢波  請發表!
8)  8)  8)  8)
作者: Billy    時間: 2005-3-9 18:51:27

真係好到極點呀星期六又有星期日都有.
梗有一日方便到你. :em04:

星期六晚如同翠怡踢得開心重可以同佢地傾吓下場幾時.

ps:幾時安排同女子隊踢呀. :em12:
作者: chee    時間: 2005-3-9 19:03:12

ps:幾時安排同女子隊踢呀.

咪禁心急啦  衰鬼  女子隊目前未未回覆
作者: FD    時間: 2005-3-10 00:56:49

這四場波都ok既,哪位師兄仍有多餘精力?
我突然間諗起stephen?????
作者: Eddy Lam    時間: 2005-3-10 09:07:07

我應該4埸都冇問題ge. 另外Apr 09o個場我約緊Park Island 等緊回覆
有消息盡快通知大家!!!
作者: grassman    時間: 2005-3-10 18:55:54

呢幾個六日完全配合到我個"姐姐"既長短週假期,"姐姐"踢就一定冇問題,我自己就要諗諗先! :em05:
作者: Eddy Lam    時間: 2005-3-10 21:27:10

[quote:590ad900cf="grassman"]呢幾個六日完全配合到我個"姐姐"既長短週假期,"姐姐"踢就一定冇問題,我自己就要諗諗先! :em05:[/quote]

您同姐姐對調假期得唔得呀?
作者: chee    時間: 2005-3-10 21:34:14

grassman 寫到:
呢幾個六日完全配合到我個"姐姐"既長短週假期,"姐姐"踢就一定冇問題,我自己就要諗諗先!

您同姐姐對調假期得唔得呀?

係呀!無理由踢波要就佢架  叫佢放短長週啦!!如果唔係  帶埋個小朋友去球場  培養新一代接班人!!!!
作者: grassman    時間: 2005-3-10 21:36:14

[quote:4a91fbd194="Eddy Lam"][quote:4a91fbd194="grassman"]呢幾個六日完全配合到我個"姐姐"既長短週假期,"姐姐"踢就一定冇問題,我自己就要諗諗先! :em05:[/quote]

您同姐姐對調假期得唔得呀?[/quote]

但佢又同我公司既好長短週配合喎,咁我要問邊個? :em01:
作者: Eddy Lam    時間: 2005-3-10 21:47:24

咁一於學董特首唔撈law... :
作者: chee    時間: 2005-3-15 14:36:17

23-4-2005(六) 晚上8:00至10:00 荃灣沙咀道(1號硬地)

女子球隊已回覆ok  實力如何未知  只知nike5人賽已8強  各位師兄如有時間可在明晚9時到銅鑼灣高仕威草場探路!
作者: Eddy Lam    時間: 2005-3-15 17:41:40

[quote:17537029b4="chee"]
23-4-2005(六) 晚上8:00至10:00 荃灣沙咀道(1號硬地)

女子球隊已回覆ok  實力如何未知  只知nike5人賽已8強  各位師兄如有時間可在明晚9時到銅鑼灣高仕威草場探路![/quote]

Chee兄果然做到野 :em11: 不過希望到時我地會有多d人o黎踢啦 因為輸得太肉
酸會好瘀的... :poor:
作者: Stephen@RC    時間: 2005-3-15 18:06:49

[quote:e8017db0a6="FD"]這四場波都ok既,哪位師兄仍有多餘精力?
我突然間諗起stephen?????[/quote]

haha . 堅呀  :mrgreen:
作者: Billy    時間: 2005-3-22 23:16:58

咁我地呢4場波o既對手定晒未呀.
有冇人出summary呀.
作者: Eddy Lam    時間: 2005-3-23 09:11:32

[quote:8349fd5491="Billy"]咁我地呢4場波o既對手定晒未呀.
有冇人出summary呀.[/quote]

有3場都約好對手ga la...

Apr 03 - Grassman's friend
Apr 09 - Park Island
Apr 23 - 女子足球隊
作者: chee    時間: 2005-3-23 09:14:28

17-4-2005有無對手 , 如無等我約
作者: Billy    時間: 2005-3-23 09:49:22

我問問翠怡個friend好唔好呀.
不過我果日唔到lu.
作者: Billy    時間: 2005-4-6 23:17:09

17號好似冇對手又冇安排喎.
點算好呀.
休息O下..... :?:
作者: chee    時間: 2005-4-7 08:14:28

17號好似冇對手又冇安排喎.
點算好呀.
休息O下.....

sorry!!!!最近太多嘢攪  17-4-2005等我約對手啦

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2