藍澄灣業主社群

標題: 管理員賴先生要走啦 [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2005-3-8 09:40:49     標題: 管理員賴先生要走啦

收到風,二座管理員賴先生可能就黎唔做。
知道後真係唔開心,做得好好地,點解走喎 :cry:
平時出入又有禮貌,對老人家及小朋友又體貼。
佢為藍澄灣盡心盡意
呢個年頭,好少有咁積極的人... :cry:
雖然我評論佢主觀左少少,但真係有D唔捨得.... :em06:
作者: Kiliyan    時間: 2005-3-8 10:01:52

下? 唔係呀嘛~ 做得好好地又唔做...佢係咁多個之中最可靠果個黎架...唉~
:em01:  :em01: 好唔開心呀!
好唔捨得呀... :face13:

作者: Billy    時間: 2005-3-8 10:04:44

我都覺得係二座o既一個選失...
作者: Tomato    時間: 2005-3-8 10:14:19

其實佢唔駛走0Y 調去我地0個座默得lor....
作者: Hello Kitty    時間: 2005-3-8 10:17:48

Oh.....No...... :em01:  :em01:
Does anyone know why ????
In my opion he is the best of the best (in RC). In other words he is the one of the guards that can perform & meet my standard.
作者: Solskjaer    時間: 2005-3-10 15:36:55

吓!咁幾時係last day 呀.
作者: dick queenie    時間: 2005-3-10 15:54:59

可能唔做,未confirm.....
代証實.....
黑柴....不如你試下問下佢丫.....
(^^);
作者: Dora and chris    時間: 2005-3-19 23:28:27

本人係機場返工
返早就係朝早五點出門口
返夜就夜晚二點返屋企
無論我返早 定係收夜
佢都多數訓緊覺
我想投訢佢好耐架喇
作者: Kiliyan    時間: 2005-3-19 23:34:51

[quote:1813e741dd="Dora and chris"]本人係機場返工
返早就係朝早五點出門口
返夜就夜晚二點返屋企
無論我返早 定係收夜
佢都多數訓緊覺
我想投訢佢好耐架喇[/quote]

咁我又未試過見佢訓覺喎....我果次去旅行都係5點零鐘出門口 佢仲好精神開晒門幫我推行李添...不過你經常返工(半夜)見既次數實多過我好多~

但係就算一二點有時我都係呢個時候返屋企 都唔見佢訓覺... :nowords:

作者: 藍澄小海豚    時間: 2005-3-19 23:55:26

咦,我好多時夜返﹝起碼一兩點﹞,見到佢,佢都仲好精神笑笑口幫我開門架播,反而我就有見過其他人 o訓 o羅!
不過如果賴生真係走,我真係覺得係二座 o既損失 o羅! :em01:
作者: dracula    時間: 2005-3-20 06:51:45

[quote:ed4b7cec94="藍澄小海豚"]咦,我好多時夜返﹝起碼一兩點﹞,見到佢,佢都仲好精神笑笑口幫我開門架播,反而我就有見過其他人 o訓 o羅!
不過如果賴生真係走,我真係覺得係二座 o既損失 o羅! :em01:[/quote]

我有日 4點幾返 見到一座一位女管理員剛剛訓醒~ 仲朦住對眼咁同我 say hi.... :nowords:
作者: Billy    時間: 2005-3-20 11:15:05

[quote:174660c82e="Dora and chris"]本人係機場返工
返早就係朝早五點出門口
返夜就夜晚二點返屋企
無論我返早 定係收夜
佢都多數訓緊覺
我想投訢佢好耐架喇[/quote]

唔係呱.
我都有時2-3點返從未見過佢訓覺.
第二個我就見過.
會唔會係第二個人呀.
呢個星期都冇見佢可能已經走左.
作者: Solskjaer    時間: 2005-3-24 01:32:15

[quote:f3d888bb45="dick&queenie"]可能唔做,未confirm.....
代証實.....
(^^);[/quote]
喂!大哥呢段嘢係閣下 post出黎喎你唔係己經confirm啦咩? :HIT:  :x
作者: KOHEI    時間: 2005-9-2 14:22:45

[quote:a2651e0a76="Solskjaer"][quote:a2651e0a76="dick&queenie"]可能唔做,未confirm.....
代証實.....
(^^);[/quote]
喂!大哥呢段嘢係閣下 post出黎喎你唔係己經confirm啦咩? :HIT:  :x[/quote]

我前2日問過佢啦  佢好怕醜咁話唔係......不過表情好怪 ops:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2