藍澄灣業主社群

標題: 今天8: 15am 無lift [打印本頁]

作者: Jess and Burns    時間: 2004-12-28 10:02:30     標題: 今天8: 15am 無lift

激死人~  :twisted:
在這些時間壞lift. 讓我白白等了10分鐘才行樓梯到大堂 落到去 見到正在修理.
管理員話因為太大風. 所以lift 門關不上 引致lift 不能動了 !  :evil:  :evil:

心諗: 是8:15am 才發現的嗎? 好像昨晚開始已經好大風 為何沒有人在lift 門貼上通告?  :twisted:

另外 也發現了此lift 的一大問題...就是當你在自己的樓層等lift時 根本不知道三部lift 到底到了那一個樓層? 有沒有停在某樓層不動 ?  是否lift 壞?  lift 到未 ?
就好像是在"等運到" 當其中一部lift 有" ding ding " 聲時 你要立刻飛跑過去 不然的話你便會miss 了那部lift.

"慶"幸 :evil:  我是住在低層壞lift + 呆等+ 跑樓梯  都只是12-15 mins   如果是住在49樓..........又咁遲出門口 一定遲到~
作者: grassman    時間: 2004-12-30 16:20:33

[quote:2c455ee195="女"]本來個TOPIC係講緊朝早冇LIFT搭.... :em17:[/quote]

佢地情不自禁,唔同你上左岸,佢地仲係度浮下~~浮下~~!
作者: hales    時間: 2004-12-30 16:24:46

已經分割開來轉到另一版了... :em09:
作者: Billy    時間: 2004-12-30 16:32:57

我諗住呢個topic我女友唔會睇先放膽講.
依家比你破壞左我死喇...... :em01:
作者: P女    時間: 2004-12-30 16:47:25

哈....
你唔好以為我地0的女人咁蠢
作者: hales    時間: 2004-12-30 16:51:00

[quote:57172c1fac="Billy"]我諗住呢個topic我女友唔會睇先放膽講.
依家比你破壞左我死喇...... :em01:[/quote]

嗯嗯...咁你應該多謝我俾個機會你女友更加了解你既想法了..
:em09:  :em09:  :em09:  :em17:  :em17:  :em17:  :em17:
作者: SEVEN    時間: 2004-12-31 14:04:29

今日六座都有壞LIFT ! 晤知道大家知晤知  大約十點鐘 !

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2