藍澄灣業主社群

標題: 早上繁忙時間巴士須求統計 [打印本頁]

作者: Patrick Cherry    時間: 2004-8-1 09:59:33     標題: 早上繁忙時間巴士須求統計

如題!! 請支持投票 以便向我們的區議會反映意見

(巴士由青桃樓巴士站計)
作者: leemoksau    時間: 2004-8-1 10:25:56

点解冇43A? 我返观塘 要搭43A系葵兴转38.
作者: leemoksau    時間: 2004-8-1 10:29:12

点解冇43A? 我返观塘 要搭43A系葵兴转38.
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-8-1 18:35:48

[quote:d2359e5959="leemoksau"]点解冇43A? 我返观塘 要搭43A系葵兴转38.[/quote]

好對唔住 其實我有加尼條線 好可能因為太多topix 所以出唔到 可否投票在43號中 我會跟進的了 :em14:
作者: H and H    時間: 2004-8-1 21:50:46

真係唔該晒patrick咁努力幫我地!!!!
作者: Eddy Lam    時間: 2004-8-1 22:04:01

Thanks Patrick 我投o左948!!!
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-8-2 21:33:49

[quote:1a5eeccd38="Eddy Lam"]Thanks Patrick 我投o左948!!![/quote]

跟據黃議員回覆 佢地巳接受將會响早上繁忙時間再多加2斑948出銅鑼灣 我諗尼個總算系1個好消息....
作者: cshenryhk    時間: 2004-8-2 21:39:05

I need 948
作者: Alvin and Janis    時間: 2004-8-3 00:47:47

we need 948 too
作者: Eddy Lam    時間: 2004-8-3 11:20:58

[quote:59d5d93e40="atrick & Cherry"][quote:59d5d93e40="Eddy Lam"]Thanks Patrick 我投o左948!!![/quote]

跟據黃議員回覆 佢地巳接受將會响早上繁忙時間再多加2斑948出銅鑼灣 我諗尼個總算系1個好消息.... [/quote]

Good News!!! Thanks for your effort!!!
作者: Sharan    時間: 2004-8-3 11:36:58

但佢真係好貴喎,如果去到北角要幾多時間呀?
作者: Patrick Cherry    時間: 2004-8-4 23:43:10

[quote:8a7bef0621="Sharan"]但佢真係好貴喎,如果去到北角要幾多時間呀?[/quote]

我真系唔知 不過我諗尼個系我能力範圍外架事 SORRY!!

所有結果會於本星期六交予黃光武議員 以便跟進 另948此線原來甘受歡迎 此問題會同黃議員反映 最終希望爭取全日通車.
作者: Eddy Lam    時間: 2004-8-5 12:06:09

[quote:5a32977113="atrick & Cherry"][quote:5a32977113="Sharan"]但佢真係好貴喎,如果去到北角要幾多時間呀?[/quote]

我真系唔知 不過我諗尼個系我能力範圍外架事 SORRY!!

所有結果會於本星期六交予黃光武議員 以便跟進 另948此線原來甘受歡迎 此問題會同黃議員反映 最終希望爭取全日通車.[/quote]

除了爭取全日通外 可否建議在迴旋處前加上落客站 因為夏天行斜路好辛苦 :em18:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2