藍澄灣業主社群

標題: 外牆顏色問題 [打印本頁]

作者: Tomato    時間: 2003-8-2 12:53:41     標題: 外牆顏色問題

有無人知第日外牆顏色係唔係好似而家0禁紅紅綠綠?
間酒店全座都係蝦玉色 有d似公屋0個d中轉房屋................... :em05:
作者: wychan    時間: 2003-8-2 13:12:07     標題: Re: 外牆顏色問題

[quote:c9876236bc="Tomato"]有無人知第日外牆顏色係唔係好似而家0禁紅紅綠綠?
間酒店全座都係蝦玉色 有d似公屋0個d中轉房屋................... :em05:[/quote]

應該而家你見到點就係點了。可能藍澄有很多公屋客,ck想比我們一個中轉點,等我地有d錢再買半山區。 :em03: (說笑吧)
作者: H and H    時間: 2003-8-2 15:35:33

雖然我唔知中轉屋係咩色 但 rc 隻色都 ok 吖!
不過都要睇吓佢全相至可以作結論 :|
作者: dick queenie    時間: 2003-8-4 09:53:29

唔係呀,幾好......
而家奧運些新樓都是這隻 color
作者: wicyh    時間: 2003-8-4 09:58:33

唔錯丫
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-8-5 11:09:17

睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................
作者: wychan    時間: 2003-8-5 11:18:19

[quote:49b5486f1e="Teresa&Fai"]睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................[/quote]

可能加了花花草草同燈飾,可能會好看些。
作者: wicyh    時間: 2003-8-5 11:18:27

[quote:949d6d50c8="Teresa&Fai"]睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................[/quote]

WHY? 大家都係同色
作者: H and H    時間: 2003-8-5 11:26:39

[quote:667f12edfe="wychan"][quote:667f12edfe="Teresa&Fai"]睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................[/quote]

可能加了花花草草同燈飾,可能會好看些。[/quote]係呀!
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-8-5 11:38:58

[quote:9f5b2bf87b="wicyh"][quote:9f5b2bf87b="Teresa&Fai"]睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................[/quote]

WHY? 大家都係同色[/quote]

佢好"齋"呀~~~~~~~~一d生氣都冇...................
作者: wicyh    時間: 2003-8-5 11:42:43

[quote:07743de2dd="Teresa&Fai"][quote:07743de2dd="wicyh"][quote:07743de2dd="Teresa&Fai"]睇完eddy 最新的相就真係覺得間酒店d色同我地d building d 色格格不入...................[/quote]

WHY? 大家都係同色[/quote]

佢好"齋"呀~~~~~~~~一d生氣都冇...................[/quote]

遲d會有綠色玻璃窗

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2