藍澄灣業主社群

標題: 點解我間屋多左d野?? [打印本頁]

作者: smallpotato    時間: 2004-5-12 00:50:44     標題: 點解我間屋多左d野??

今日返rc一入屋見到一堆紙皮箱效向度
check下有恆昌字樣向上面
心中即時大喜...我交匙一個星期左右就上到咁多件...恆昌d效率都唔係太差
跟住逐件check下啦....有床有飯廳櫃有鞋櫃有鏡飾有鞋櫃有鏡飾... :em05:
如果包裝冇寫錯咁果度有重覆item...
一係運傢私d人攪錯...如果唔係就用左我間屋做貨倉.... :em13:
我唔駛咁多個鞋櫃同鏡飾呀...
作者: Cora Kwong    時間: 2004-5-12 01:36:43

I ALSO HAVE SOME STUFF REMARK FOR OTHER FLAT IN MY HOUSE :em03:  I DIDN'T OPEN THEM BUT I WILL ASK 'HANG CHEONG' IS IT A PRESENT FOR MY MOVING IN ? :em03:
作者: 藍澄小王子    時間: 2004-5-12 02:19:27

咁你地不如送一d 禮物比我啦 :em12:  等佢地唔見緊d 野緊張下都好(鬼叫佢地要你地customer 等咁耐)
不過咁做對其他無辜customer唔係咁好,都係唔駛啦.
作者: P女    時間: 2004-5-12 08:53:41

如果其他單位未可以搬傢俬入去
咁0個d傢俬點呀?要擺幾耐?
um............. :em16:
作者: Tomato    時間: 2004-5-12 09:24:23

問佢"螺"返租用費 第時0係傢俬餘數度扣返:em12:
作者: FireFire    時間: 2004-5-12 10:17:17

攞出去大平賣.............
作者: 藍澄小王子    時間: 2004-5-12 10:46:37

一於學roadshow 個viann咁,打#9619竸投啦,截止時間係d 野比人拎走前

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2