藍澄灣業主社群

標題: 好煩呀!!好煩呀!!仲有呀 查實我地駛唔駛加電掣位 請各街坊幫幫 [打印本頁]

作者: bibi 金仔    時間: 2003-12-29 01:28:40     標題: 好煩呀!!好煩呀!!仲有呀 查實我地駛唔駛加電掣位 請各街坊幫幫

我唔知個牆身櫃整plasma set 定29"電視位好ar!!! 我就要去選傢俬啦 有冇人可以救救我呀???? 仲有呀 查實我地駛唔駛加電掣位 請各街坊幫幫忙啦!   :roll:
作者: hales    時間: 2003-12-29 01:38:30

要不要加電掣位主要是看你自己需要喎....
作者: bunnud    時間: 2003-12-29 01:54:08

我覺得你要諗諗將來的電器點放再諗諗D電制夠唔夠用同岩唔岩位.
作者: 我是誰    時間: 2003-12-30 22:30:49

[quote:28e2f64fb6="bunnud"]我覺得你要諗諗將來的電器點放再諗諗D電制夠唔夠用同岩唔岩位.[/quote]

yes. agree. for me i will add 電制 . may be i won't use them now.. but who knows future?
作者: 45B    時間: 2004-1-29 19:18:07

你地會ADD在哪兒?原本有幾多個(廳/大ROOM/細ROOM)?在邊度?
作者: 我是誰    時間: 2004-1-29 19:51:10

no one knows until we get the key....
作者: tiffany    時間: 2004-1-30 08:59:08

其實您首先應該設計好自已間屋的傢俱及電器擺位位置平面圖,
(由其是電腦,電話及音響)然後收樓時,在現場屋內再對照平
面圖上的擺位,是否須要改位和加造電制,再作決定。又如果您
是在傢俬鋪訂造傢俬,在傢俬鋪的工作人員上門度尺時必須清楚
講明您的電器擺位,是否配合,又如果您的傢俬有燈飾,是否須
要加電制。   

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2