藍澄灣業主社群

標題: 今日恆昌打俾我... [打印本頁]

作者: FireFire    時間: 2003-12-25 02:28:26     標題: 今日恆昌打俾我...

佢約我時間.....但我未覆.
而地方係有(灣仔屯門沙田...揀)多左沙田... :|
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-12-25 14:09:07

咁你地先去其中一間視察下.........諗定心目中想要d咩............

佢地話屯門間恒昌大d同多款d(我未去過)................咁就去屯門o個間睇下先................
作者: 小yen    時間: 2003-12-26 21:24:31

我今日afternoon完左個camp之後趁有時間去左沙田行 好攪笑噤 "唔打唔(壯)"就行左去 "恒昌"度 (我1路淨係去灣仔果間) 不過我自己就認為沙田呢間就好過灣仔果間la :em11: 因為有好多新款架 而且重好in添呀 :mrgreen: 我都睇中左d (依家正同屋企人商量緊幾時全家3口子出動la ops: )不如你地去睇睇先la 8)
作者: Crystal    時間: 2003-12-26 21:32:40

我就覺得沙田和屯門都好過灣仔 因為大間好多 款式也比較多好多 而屯門就多了間牆櫃可以睇添
其實我睇過恒昌很多次 其實都唔難揀既  :
作者: KCs    時間: 2003-12-27 23:24:18

你地就好啦! 我就一直只係灣仔揀 算啦!都冇得返轉頭啦!!
作者: Circle    時間: 2003-12-27 23:38:30

請問有無人知道沙田恆昌地址係邊呀???
因為我明天想同家人一起去看一看....thanks!
作者: candy-cheung    時間: 2003-12-28 00:29:26

circle

沙田恒昌在一火車站樓上5/f豐澤後面.
作者: 小yen    時間: 2003-12-28 02:03:02

[quote:1e6cd07d30="Circle"]請問有無人知道沙田恆昌地址係邊呀???
因為我明天想同家人一起去看一看....thanks![/quote]

我都係喎 又係同埋屋企人1齊睇睇 (想plan定買咩嘛&budget law ops: )
作者: Circle    時間: 2003-12-28 21:18:45

[quote:164c40dfae="candy-cheung"]circle

沙田恒昌在一火車站樓上5/f豐澤後面. [/quote]
我今日同家人去o個度睇o左啦....唔該晒呀!!!! :em21:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2