藍澄灣業主社群

標題: 近期係唔係好忙呀...... [打印本頁]

作者: gp    時間: 2003-12-10 22:30:51     標題: 近期係唔係好忙呀......

近排大家可能好忙 因為個場好靜 有好多人失蹤o左......
作者: 小yen    時間: 2003-12-10 22:36:33     標題: Re: 近期係唔係好忙呀......

[quote:b4f769b15b="gp"]近排大家可能好忙 因為個場好靜 有好多人失蹤o左......[/quote]

我都有同感呀 :| 好似每晚淨係得我1個人在呢度講野噤不過我就見倒有好多訪客maybe冇login入黎o者 :roll: 我知道大家係o係喥support緊rc既 :mrgreen:
作者: calvin and mei    時間: 2003-12-11 01:34:52

hi ! YES   
作者: Hotcake    時間: 2003-12-11 01:49:33

可能係忙住填表抽新股 :em12: 及忙住搵錢過新年包利是(我係講我自己) :em01: 及努力儲錢入伙......
作者: stephenyeong    時間: 2003-12-11 02:04:10     標題: Re: 近期係唔係好忙呀......

[quote:1bf16504df="gp"]近排大家可能好忙 因為個場好靜 有好多人失蹤o左......[/quote]

近排真是很忙 又忙工作 又忙準備揀傢俬.
明天到我啦,今日臨急抱佛腳  :em18: (重苦過考試)
作者: calvin and mei    時間: 2003-12-11 02:29:29

傢俬OK LA!11/12 NIGHT 會去改一一點 YA :em12: SEE YOU IF WE MEET!
作者: FireFire    時間: 2003-12-11 02:47:53

呢排真係靜左好多...
好多時都係剩得我一個online........ :cry:
好孤獨.....
作者: Ice    時間: 2003-12-11 08:10:52

我有 check 架 不過未必一定會 login. 屋企裝修 無 bb 用 上網會好慢 :p
作者: diedsee    時間: 2003-12-11 19:32:37

[quote:9ead2e054f="Mr. & Mrs. FireFire"]呢排真係靜左好多...
好多時都係剩得我一個online........ :cry:
好孤獨..... [/quote]

我都係咁諗...
作者: H and H    時間: 2003-12-11 21:39:19

可能近年尾 大家都忙.....包括我
作者: matthewlee    時間: 2003-12-11 22:53:37

公私兩忙 又考試 工作又集中在這幾個月
作者: Tomato    時間: 2003-12-11 23:36:20

我呢排都好少同大家傾計..........
呢排個腦好忙呀!成日諗野......諗0下傢俬點.......又諗0下結婚d野(我已在上個上個禮拜預約左 星期六可以去揀註冊時間喇!!! )

呢排屋企d老人家成日周身骨痛 唔知係唔係轉天氣呢??

天氣凍 大家都要小心身體呀!
作者: 小yen    時間: 2003-12-12 01:21:27

[quote:e0883de21b="Tomato"]我呢排都好少同大家傾計..........
呢排個腦好忙呀!成日諗野......諗0下傢俬點.......又諗0下結婚d野(我已在上個上個禮拜預約左 星期六可以去揀註冊時間喇!!! )

呢排屋企d老人家成日周身骨痛 唔知係唔係轉天氣呢??

天氣凍 大家都要小心身體呀! [/quote]

恭喜妳先呀 :em19: 希望妳可以簡倒個噤心水既時間喇 係呀你自己都要小心d身體呀 (近排天氣凍左好易有病架 我就老骨頭喇 :em05: 未老先衰 ops: 成日都發冷噤 攪到好似個雪人噤呀 --->"著左好多衫")多謝妳關心呀 我都係唔講禁多野喇 :em02:
作者: Simpsons    時間: 2003-12-12 13:27:43

恭喜你地呀 蕃茄 !!  
作者: bunnud    時間: 2003-12-12 22:50:58

Tomato恭喜哂
作者: Tomato    時間: 2003-12-13 00:15:41

多謝晒各位 容我講下題外話........
我聽日去揀註冊時間要帶d乜呢??係唔係要爸爸身份証影印本??(無影到喎 :shock: )
今晚同男朋友爸爸媽媽食飯最大目的當然係"螺"料啦 佢父母好開通 任我地搞 一切從簡就得喇!好開心呀!而家等我爸爸媽咪confirm埋就得喇 (因為佢地好傳統.......)!

再一次多謝大家!!!! :em19:
作者: dick queenie    時間: 2003-12-13 00:17:02

又多人要派利是了
作者: Tomato    時間: 2003-12-13 00:19:37

[quote:030db58582="dick&queenie"]又多人要派利是了[/quote]

今年趕唔切派利是喎!
你就得呢............
作者: Solskjaer    時間: 2003-12-13 01:37:24

恭喜哂!!蕃茄
作者: gp    時間: 2003-12-14 11:11:34

都係自己衰多口 個場又熱鬧番啦......不過多數都係鬧交...... :em01:
作者: diedsee    時間: 2003-12-14 11:52:52

恭喜tomato!!
作者: saga    時間: 2003-12-14 15:08:57

[quote:10a61ec652="diedsee"]恭喜tomato!! [/quote]

恭喜蕃茄!  

( dick 哥結婚唔搵我做兄弟  :?  )
作者: Tomato    時間: 2003-12-15 00:21:10

多謝多謝多謝........................哈哈哈!
除左小小野未搞掂外 其他事情如化妝、set頭、影相、租禮服等等都ok晒!尋日揀註冊時間 之前好驚要揀9:30 但而家揀左10:30 理想時間啊!今日揀傢俬又好順利............真係好開心呀!

離晒題添!不過真係好想同大家分享呀!
作者: KS    時間: 2003-12-15 00:25:11

大個女....恭喜晒蕃茄.....
作者: KS    時間: 2003-12-15 00:25:41

大個女....
恭喜晒蕃茄.....
ks
作者: Hotcake    時間: 2003-12-15 02:30:34

恭喜晒喎!我們都是上年結婚是過來人有什麼問題不妨提出來希望可以幫到你!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2