藍澄灣業主社群

標題: urgent: 投票!!!投票!!! [打印本頁]

作者: Maggie Johny    時間: 2003-11-23 21:00:36     標題: urgent: 投票!!!投票!!!

青華苑 美景 或 長宏 的好朋友 請投 1 號 潘志成!!!!

藍澄灣將來亦會歸入同一選區!!!!

如果仍未投票 請為我們藍澄灣作一點力吧!!!!
作者: gp    時間: 2003-11-23 21:46:13

點解要投佢?
作者: Maggie Johny    時間: 2003-11-23 21:50:54

[quote:1f1c397429="gp"]點解要投佢?[/quote]

幫我個妹既男朋友拉票....  :  :em11:
作者: gp    時間: 2003-11-23 21:54:48

:shock:
作者: Amy Poon    時間: 2003-11-23 23:39:10

No. 1 ok!!
He is young and have the "heart" to work!
作者: wicyh    時間: 2003-11-23 23:49:50     標題: Re: urgent: 投票!!!投票!!!

[quote:40898adbc1="Maggie&Johny"]青華苑 美景 或 長宏 的好朋友 請投 1 號 潘志成!!!!

如果仍未投票 請為我們藍澄灣作一點力吧!!!![/quote]

藍澄灣唔係李志強果區咩  :?:   :em03:
作者: Maggie Johny    時間: 2003-11-23 23:55:47     標題: Re: urgent: 投票!!!投票!!!

[quote:5f13ce1bce="wicyh"][quote:5f13ce1bce="Maggie&Johny"]青華苑 美景 或 長宏 的好朋友 請投 1 號 潘志成!!!!

如果仍未投票 請為我們藍澄灣作一點力吧!!!![/quote]

藍澄灣唔係李志強果區咩  :?:   :em03:[/quote]

好似話係青衣南區.... 等我細妹返黎再re-confirm... ^_^ 8)
作者: wicyh    時間: 2003-11-24 17:58:52

你個妹既男朋友輸左喎 唔緊要 仲年輕 四年後再黎過

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2