藍澄灣業主社群

標題: 聚首一堂 [打印本頁]

作者: saga    時間: 2009-5-15 16:20:06     標題: 聚首一堂

自上次BBQ+食糖水後 好耐無"聚首一堂"了

Hales Jeffrey
你地幾時會得閒去唱K 再次展示下仿古巨基及仿黎明的歌喉?  :
作者: 濠仔    時間: 2009-5-15 21:20:23

嘩....你地好多活動呀 :em04:
作者: kingi    時間: 2009-5-17 01:16:42

我有興趣喎
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2009-5-21 00:41:08     標題: Re: 聚首一堂

[quote:39853239fd="saga"]自上次BBQ+食糖水後 好耐無"聚首一堂"了

Hales Jeffrey
你地幾時會得閒去唱K 再次展示下仿古巨基及仿黎明的歌喉?  :[/quote]

本來天氣未熱 8) 都仲可以再黎多次 BBQ 加 踩單車,睇黎室內活動會好 D。
不過唱 K 可能會傷和氣,因為會搶 Mic  : 。其實早一、兩個星期都同 Robert 講過好耐無唱 K,點知你又知我想唱添。 :
作者: saga    時間: 2009-5-22 12:24:59     標題: Re: 聚首一堂

夏天都係室內活動會好D

Jeffrey 你同 Robert Hales 係膽  :  但應該唔會爭咪掛 無線咪加有線咪應該夠用 你地三個唔用咪都夠聲!  

不如真係去約唱K 等新舊鄰居可以再次 "聚首一堂"
新鄰居又可以同我地交流下 ~ 相信佢地有好多野都想問下了解下; 感受下我地左鄰右里那份互相幫助的熱情 ~

但因為好多鄰居已經是為人父母 BB 年紀尚小
唱K 佢地就要放低BB 搵人照顧

所以不如先唱K 以止唱K 之心癢
過多一兩個月再想下有咩活動可以預埋小朋友?

如果約唱K 30 號星期六下午?

大家喜歡邊度唱啊 ~
作者: 濠仔    時間: 2009-5-23 03:35:45

我未搬入黎 :em01:  :em01:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2009-5-23 03:36:05     標題: Re: 聚首一堂

[quote:f98948c690="saga"]夏天都係室內活動會好D

Jeffrey 你同 Robert Hales 係膽  :  但應該唔會爭咪掛 無線咪加有線咪應該夠用 你地三個唔用咪都夠聲!  

不如真係去約唱K 等新舊鄰居可以再次 "聚首一堂"
新鄰居又可以同我地交流下 ~ 相信佢地有好多野都想問下了解下; 感受下我地左鄰右里那份互相幫助的熱情 ~

但因為好多鄰居已經是為人父母 BB 年紀尚小
唱K 佢地就要放低BB 搵人照顧

所以不如先唱K 以止唱K 之心癢
過多一兩個月再想下有咩活動可以預埋小朋友?

如果約唱K 30 號星期六下午?

大家喜歡邊度唱啊 ~[/quote]
問下 robert 同 hales 得吾得先啦!佢地係大忙人,尤其是星期六日。 :
作者: kingi    時間: 2009-5-23 10:50:34

想出席不過果日返工
作者: Tomato    時間: 2009-5-23 12:59:21

[quote:43c71b4685="濠仔"]我未搬入黎 :em01:  :em01:[/quote]
你未搬入0黎住0者 但係你已經係鄰居啦 D活動都可以參加0架!
作者: 濠仔    時間: 2009-5-23 14:14:39

[quote:9258bfa0a8="Tomato"][quote:9258bfa0a8="濠仔"]我未搬入黎 :em01:  :em01:[/quote]
你未搬入0黎住0者 但係你已經係鄰居啦 D活動都可以參加0架![/quote]

你地真係好人屎啦 :em19:
作者: saga    時間: 2009-5-23 14:32:59     標題: ~

[quote:288fc2c248="濠仔"]我未搬入黎 :em01:  :em01:[/quote]

未搬入來都可以參加的

話說當年未入伙我地已經約食 dinner & 北潭涌 BBQ
作者: saga    時間: 2009-5-23 14:34:06     標題: Re: 聚首一堂

[quote:759cbef885="Jeffrey & Shirley"]問下 robert 同 hales 得吾得先啦!佢地係大忙人,尤其是星期六日。 :[/quote]

Robert Hales 好快D 俾個期來  
作者: saga    時間: 2009-5-28 16:32:54     標題: Re: 聚首一堂

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=11129

成團  :
請大家到置頂的 thread 報名!
作者: FireFire    時間: 2009-5-28 17:48:02

要Duty呀~~~
:nowords:
作者: saga    時間: 2009-5-28 18:59:24

[quote:648075d529="Mr. & Mrs. FireFire"]要Duty呀~~~
:nowords:[/quote]

oh too bad ~
:em06:
作者: milk    時間: 2009-5-28 23:36:09

唱K...好耐無惦呢味野... :em18:

[quote:1d45b39839="Tomato"][quote:1d45b39839="濠仔"]我未搬入黎 :em01:  :em01:[/quote]
你未搬入0黎住0者 但係你已經係鄰居啦 D活動都可以參加0架![/quote]
茄,妳個波比橫惦星期六日要改卷,不如妳都o黎啦~ :yeah:
作者: saga    時間: 2009-5-29 14:25:05

[quote:8f0e65c842="milk"]唱K...好耐無惦呢味野... :em18:

[quote:8f0e65c842="Tomato"][quote:8f0e65c842="濠仔"]我未搬入黎 :em01:  :em01:[/quote]
茄,妳個波比橫惦星期六日要改卷,不如妳都o黎啦~ :yeah:[/quote]

茄 預你一位 黎啦  

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2