藍澄灣業主社群

標題: 給所有可愛的藍澄灣狗狗~~Facebook Group開左喇... [打印本頁]

作者: Tomato    時間: 2009-4-11 03:04:14     標題: 給所有可愛的藍澄灣狗狗~~Facebook Group開左喇...

我在FACEBOOK開了一個名為"Rambler Crest's Dog Dog Friends"的 Group 歡迎各位有養狗狗GE鄰居加入 大家認識認識 傾0下計 得閒一齊去玩啦~~

如果有認識其他鄰居有養狗 但係無上呢個FORUM GE 都話比佢地知FACEBOOK有個GROUP啦~~
作者: frankiesuen    時間: 2009-4-12 07:22:50

JOIN左啦
作者: Ayany    時間: 2009-4-14 11:10:26

我都join咗la.. :yeah:
作者: diedsee    時間: 2009-4-14 13:22:12

雖然有d小人之心 但小心比d唔應該的人入 group  h:
作者: Tomato    時間: 2009-4-15 00:41:06

[quote:ae8fcb94c1="diedsee"]雖然有d小人之心 但小心比d唔應該的人入 group  h:[/quote]

個GROUP都係用來聯誼之嘛 又唔係要做乜....如果真係有D人無聊到咁 搵隻狗狗來扮係養狗鄰居 真係阻都阻唔到 由得佢地啦!!!哈哈!!

你JOIN左未???
作者: grassman    時間: 2009-4-15 18:28:09

[quote:b0a1f21ea0="Tomato"][quote:b0a1f21ea0="diedsee"]雖然有d小人之心 但小心比d唔應該的人入 group  h:[/quote]

個GROUP都係用來聯誼之嘛 又唔係要做乜....如果真係有D人無聊到咁 搵隻狗狗來扮係養狗鄰居 真係阻都阻唔到 由得佢地啦!!!哈哈!!

你JOIN左未???[/quote]

冇狗唔join得架? :mrgreen:
作者: simonw0711    時間: 2009-12-4 16:55:32

原來你又帶狗狗去彭福呀, 下次一齊去啦, 我叫架van去的
作者: annieannie    時間: 2009-12-5 22:09:59

tomato 佢地有車去的。
其實我都未帶過狗狗去彭福呀,聽日小試牛刀,去下城門水塘先!
作者: Tomato    時間: 2009-12-6 11:38:53

7# simonw0711

下次可以一齊去0Y!我地差不多個個星期都去0架!
作者: Tomato    時間: 2009-12-6 11:41:23

8# annieannie

去啦去啦.....真係好好玩, 香港無乜地方有咁大草地比狗狗玩, 就算無養狗0個D family都帶埋小朋友一齊去, 唔會歧視我地, 隻隻狗都玩得好開心0架!如果你有興趣去, 車埋你一齊去啦~
作者: simonw0711    時間: 2009-12-8 03:57:49

10# Tomato
我又去, 不過我有2人1狗, 你點車? 我多數叫成記, 去沙田$80
作者: simonw0711    時間: 2009-12-8 03:59:03

9# Tomato
你地多數幾時去? 星期六下午就最好.....
作者: frankiesuen    時間: 2009-12-8 09:24:06

我又要去呀^^
作者: Tomato    時間: 2009-12-8 10:51:53

我地無定0架, 邊日無跑馬就邊日去, 有時都要睇男主人忙唔忙, 忙0個個WEEKEND就無得去, 不過會去狗公園玩,....
但係0黎緊兩個星期, 我地屋企有D事都無得去呢...........
simonw0711, 你GE狗狗係乜品種??大定細????
作者: annieannie    時間: 2009-12-8 14:10:13

10# Tomato

Wahahahahah,好呀好呀! 我上星期日同狗狗行城門水塘,見佢都幾好精力,下次可以同佢試下去彭福!

你幾時有計劃去通知聲我啦,唔該哂你呀!
作者: 我係小忌廉    時間: 2010-1-7 00:09:04

有什麼狗狗活動搞呀, 我隻芝麻+TOFFEE 番左屋企啦.... 因為早排俾人投訴去左呀媽到, 見近排無咁緊又帶左佢地番黎, 不過仲欠一隻忌廉.... HEHE
作者: Tomato    時間: 2010-1-20 00:16:22

16# 我係小忌廉
希望你地新年前可以團聚啦~

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2