藍澄灣業主社群

標題: 入伙啦!! [打印本頁]

作者: emilywws    時間: 2007-11-16 02:31:07     標題: 入伙啦!!

我終於搞完晒裝修 入伙啦!!
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-11-16 02:40:12

1 座高層 C 單位喎!個 view 真係好靚喎!
作者: grassman    時間: 2007-11-16 05:45:57

間屋都好靚喎!
作者: kyu    時間: 2007-11-16 11:35:12

Emily

恭喜妳新居入伙! 有左Sofa更靚!

洗手間門有冇換? 換成點樣?
作者: frankiesuen    時間: 2007-11-16 12:08:51

巧靚呀 :face13:  :face13:  :face13:
作者: 一家四口    時間: 2007-11-16 12:52:16

好靚喎 :face13:

我估 你間屋係未有小朋友、冇貓仔、又冇狗仔住既...
作者: Henry So    時間: 2007-11-16 12:59:14

請問裝修左幾銀呀因我都想再裝修亦都係諗玻璃間格.
作者: Ayany    時間: 2007-11-16 14:20:53

恭喜、恭喜 間屋設計得好靚ar
作者: Eddy Lam    時間: 2007-11-16 17:35:22

好靚呀~   :em11:  唔知廁所係咪都係用玻璃間呢?  :em12:
作者: diedsee    時間: 2007-11-16 19:24:28

好靚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: Robert    時間: 2007-11-17 11:45:40     標題: Re: 入伙啦!!

[quote:a9448a3bee="emilywws"]我終於搞完晒裝修 入伙啦!! [/quote]
有 Sale 冇經妳同意轉貼左妳啲相喎! :!:
http://www8.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=5556130&extra=page%3D1&page=5
作者: leemoksau    時間: 2007-11-17 21:16:27

設計師設計o既裝修果然係唔同D喎 :em11:
作者: vivian    時間: 2007-11-18 00:11:12

唔敢相信這裡可以整得咁靚!
恭喜你有個咁正的安樂窩!
作者: Tomato    時間: 2007-11-18 01:36:39

好耐無見過RC d裝修相....好靚呀!!
我都好想裝修呀.....幾時先可以拆個間房櫃....還我一幅牆?? :poor:
作者: kyjwong1    時間: 2007-11-18 09:14:21

好靚呀 恭喜哂 希望你鐘意住 RC  
作者: Eddy Lam    時間: 2007-11-18 19:47:08     標題: Re: 入伙啦!!

[quote:37a93503f1="Robert"][quote:37a93503f1="emilywws"]我終於搞完晒裝修 入伙啦!! [/quote]
有 Sale 冇經妳同意轉貼左妳啲相喎! :!:
http://www8.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=5556130&extra=page%3D1&page=5[/quote]

Robert兄 你好利害喎 咁都俾你搵到...
作者: klmandy    時間: 2007-11-18 20:03:10

一流呀 簡約 + 時尚 我好like個design
作者: milk    時間: 2007-11-21 21:32:40

正~正~正~
作者: 公公婆婆    時間: 2007-11-22 03:53:12

:em04:  :em04:  :em04: 間屋真係超靚呀!透明間隔間屋好大呀! :em04:

想問下咁整大約要幾錢?同埋房用透明間隔有冇唔方便之處呢 :mrgreen:
作者: emilywws    時間: 2007-11-26 01:29:12

間屋真係超靚呀!透明間隔間屋好大呀!  

想問下咁整大約要幾錢?同埋房用透明間隔有冇唔方便之處呢

多謝大家讚賞!! ops:

裝修大約用左10萬左右(無整toilet & kitchen) 除左loose furniture (eg: sofa dining table light fitting 外咩都包~)

因得我1人住所以無咩唔方便~ 採光度仲好好添!!

作者: tsui_jason    時間: 2009-6-6 12:39:14

你間屋設計得好靚 我都想做類似設計 + 換地板 設計公司話要14萬呀!! 我覺得有o的貴 邊度可以10萬攪掂? 可唔可以介紹我 thanks!!!
作者: 濠仔    時間: 2009-6-6 15:47:38

好靚呀.............. ops:  ops:
作者: Packey    時間: 2009-7-25 11:25:16     標題: 很美的裝潢

嘩! 你個單位真係裝修得好鬼靚, 好想去參觀下 xdd  h:
作者: kingi    時間: 2009-7-25 14:11:49

靚過示範單位的說
作者: seadoglee    時間: 2009-7-25 14:42:49

哇~~~ 靚得太誇張...
作者: ben    時間: 2009-7-25 22:58:33

Please, I have see the toilet & Kitchen Thank's.
作者: fkf    時間: 2009-7-28 00:19:05

very cozy wor!! congratulation!
作者: chong    時間: 2009-7-28 14:08:31

Awesome!
作者: 仔仔豬    時間: 2012-2-11 16:15:31

Hi Emily 我四月尾收樓可否介紹你個裝修公司我呀?many thanks
作者: 蛋豬    時間: 2012-2-14 09:19:09

嘩, 原來我地RC可以靚成噤嫁..... 可唔可以話我知裝修公司電話啊, 我都想卜左個牆櫃整返幅牆啊!!!!
作者: 仔仔豬    時間: 2012-2-14 14:21:51

蛋豬,你住邊坐呀?我住二座G呀
作者: 蛋豬    時間: 2012-2-15 09:09:09

Hi 仔仔豬, 我住1座都係G室!!
作者: 仔仔豬    時間: 2012-2-28 12:25:17

蛋豬
作者: 仔仔豬    時間: 2012-2-28 12:25:50

蛋豬~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: rugasquar    時間: 2012-2-28 13:58:15

真好靚bor!
作者: 維也納    時間: 2012-8-2 16:30:37

Hi Emily 我四月尾收樓可否介紹你個裝修公司我呀?many thanks
仔仔豬 發表於 2012-2-11 16:15

Emily 上年已搬走了

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2